Bogdan Stelea Superliga

Stelea, despre alegerea noului selecționer: „Mă gândesc dacă într-o țară cu fotbal dezvoltat se întâmpă asta” Uimirea fostului portar

Echipa națională nu are selecționer și pare să fie refuzată de toată lumea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:26

Gheorghe Hagi, Dan Petrescu și Răzvan Lucescu au refuzat invitațiile FRF de a ajunge  selecționeri, iar toate calculele duc spre cooptarea lui Adrian Mutu, cel care a mai pregătit naționala U21. Un alt nume luat în calcul este fostul antrenor al FCSB, Edward Iordănescu.

Portarul legendar al echipei naționale, Bogdan Stelea, spune că nicăieri în lume nu există un caz în care o națională să fie refuzată de trei antrenori.

"Suntem ceva...stăteam acum și mă gândeam dacă într-o țară cu fotbal dezvoltat se întâmplă asta. Eu am stat în Spania 10 ani și s-au schimbat selecționeri, dar nu îmi aduc o dată aminte să se ducă președintele să-i propună și să fie refuzat.

Apoi să propună altcuiva și să fie refuzat. Apoi al treilea nume și să fie refuzat. Acolo, când te-ai dus, cel la care s-au dus a acceptat clar.

Nu știu ce au făcut în spate sau cum s-au comportat, dar ei știau clar că nu o să fie refuzați. Și cel care a fost contactat a acceptat. Și la selecționata Angliei e la fel.

Nu văd cum oriunde în lume să te duci să faci propunere la 3 selecționeri și să te refuze toți trei. Și apoi încă să nu știi cum să faci lucrurile. (...) Asta e urmarea faptului că nu ai capacitatea să îți asumi ceva", a spus Bogdan Stelea, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!