A fost contactat Edi Iordănescu de către Răzvan Burleanu? Detalii despre negocierile dintre cele două părți

edward iordanescu FRF Superliga Edward Iordănescu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 17:34
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 17:47

FRF caută un nou selecționer, după despărțirea de Mirel Rădoi.

După ce naționala a fost refuzată, pe rând, de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, s-a scris că Răzvan Burleanu urmărește doi selecționeri: Edward Iordănescu, ex-FCSB. și Adrian Mutu, ex-FCU Craiova.

Narcis Răducanu, un bun prieten a lui Edward Iordănescu, a spus la Digisport că într-o discuție purtată cu acesta acum două zile, federația nu îl contactase: ”Am vorbit cu Edi acum două zile. Mi-a spus că nu l-a căutat nimeni de la Federație”.

Chiar și așa, este posibil ca discuția dintre Narcis Răducanu și Edward Iordănescu să fi avut loc înainte ca Dan Petrescu să refuze naționala. Acesta era dorit de fani, mai ales în urma performanțelor din ultimul an, când a luat titlul cu CFR și a avut rezultate remarcabile la FCSB.

De cealaltă parte, mulți acuză FRF, în special pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, că au discutat doar cu antrenori aflați sub contract, despre care era aproape sigur că vor refuza naționala, pentru a-i face intrarea lui Adrian Mutu, cel ce a mai fost pe banca naționalei de tineret.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!