Ștefănescu, despre motivul pentru care a ales oferta FCSB: "Pentru titlul de campion și trofeul acesta frumos am venit aici"

marius stefanescu FCSB stefanescu fcsb transfer fcsb transfer marius stefanescu Superliga Marius Ștefănescu / Foto: Gabriel Chirea, PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 18:22
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 18:22
Marius Ștefănescu a fost unul dintre cei patru jucători ai FCSB care au prezentat echipamentele de joc pentru sezonul 2024-2025.

Jucătorul de bandă dreaptă venit de la Sepsi OSK a vorbit cu presa la finalul evenimentului desfășurat în mall-ul Unirea Shopping Center, deținut de familia Adamescu, cea care a finanțat pentru scurt timp Oțelul Galați

"Cred că am emoții constructive, care mă fac să rămân foarte concentrat pentru debut"

"M-am acomodat foarte bine la FCSB, mă simt foarte bine și abia aștept să înceapă noul sezon. Pentru titlul de campion și pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu știu dacă i-am impresionat pe toți în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei. Patronul spune că nici Mbappe nu mă mai scoate din primul '11'? Vom vedea, când o să înceapă meciurile oficiale. În primul rând, ne dorim să câștigăm Supercupa și să ne facem suporterii fericiți. 

  • Marius Ștefănescu / Foto: Gabriel Chirea, PRO TV

Sunt mereu emoții când intrăm în teren, inclusiv la acest prim meci jucat pe stadionul din Ghencea. Dar cred că am emoții constructive, care mă fac să rămân foarte concentrat pentru debut și pentru meciurile viitoare. Mă simt foarte bine în aceste culori, în noul echipament, care este foarte frumos. Cred că ne stă foarte bine cu el. 

"Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță"

La FCSB m-a impresionat grupul, care este foarte bun și sper să facem performanțe și mai mari decât cele din sezonul precedent. Sunt și cei patru jucători care joacă cu echipa națională la Euro 2024. Pe ei îi știu de la lot, sper din tot sufletul să mai rămână acolo, să mai treacă un tur, două. Mi-aș fi dorit să fiu în Germania, dar nu este niciun fel de problemă. Eu sper să fac treabă bună și să fiu în lotul României data viitoare, la următoarea mare competiție la care o să ne calificăm.  

Nu am ales FCSB pentru că aș avea șanse mai mari să ajung la echipa națională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță. Am vorbit cu domnul Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine și cam atât. Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în față în cariera mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să demonstrez că FCSB a făcut o alegere bună când m-a transferat", a declarat Marius Ștefănescu.

Foto - Gabriel Chirea (PRO TV Sport)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!