FCSB a revenit din cantonamentul din Olanda! Cine este remarcatul lui MM Stoica: "Înțelege bine jocul"

FCSB marius stefanescu Mihai Stoica Superliga FCSB / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 08:25
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 08:27

FCSB a câștigat SuperLiga României și se pregătește acum de primul tur preliminar din UEFA Champions League, unde va da peste Virtus, campioana San Marino.

FCSB s-a întors în România după stagiul de pregătire din Olanda, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a oferit primele impresii despre evoluțiile echipei și starea de pregătire a jucătorilor.

Jucătorul care a impresionat în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de calitățile și valoarea lui Marius Ștefănescu, fotbalistul adus de la Sepsi OSK. 

  • FCSB / Foto - Gabriel Chirea

Managerul general al FCSB a remarcat că Ștefănescu se integrează foarte bine în echipă și este de o "categorie aparte", cu o întelegere foarte bună a jocului.

„Ștefănescu e foarte bine, dă impresia că e de mult timp la noi. E dintr-o categorie de jucători care înțeleg foarte bine jocul”, a spus Stoica, conform Prima Sport.

Probleme de pregătire

Deși Mihai Stoica a considerat că stagiul a fost unul dintre cele mai reușite, el a scos în evidență că unii jucători sunt foarte mult în urmă cu pregătirea fizică. Acest decalaj se observă mai ales la cei veniți de la alte cluburi, în contrast cu jucătorii deja integrați la FCSB. 

„Cei care vin de la alte cluburi sunt foarte mult în urmă cu pregătirea față de jucătorii noștri”, a explicat președintele CA al FCSB.

Progresul echipei și evoluția jucătorilor

Stoica a menționat și creșterea evidentă a lui Alex Băluță, care a luat titlul cu FCSB la finalul sezonului trecut. 

Comparând evoluția sa din stagiul de pregătire de anul trecut cu cea din prezent, președintele a văzut progresul evident al jucătorului. 

„Băluță cum arăta acum un an la stagiul de pregătire dinaintea sezonului și cum arată acum. Sunt jucători care au înregistrat un progres evident”, a adăugat Stoica.

FCSB, în perioada de transferuri

  • Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)
  • Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)
  • Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!