Stefan Stoica: "Becali nu face echipa aici. Nu ma intereaseaza cum ii spune lumea: Steaua II sau Steaua VII"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Martie 2008, 15:56
"BUNICA A ALES SINGUR SA PLECE DE LA BUZAU NU A FOST EXILAT"

Mediafax// Antrenorul echipei Gloria, Stefan Stoica, a declarat ca finantatorul stelist Gigi Becali, care i-a vizitat, miercuri, pe jucatorii stelisti imprumutati la Buzau, nu i-a dat sfaturi niciodata in alcatuirea echipei.

"Domnul Becali ne-a mai vizitat si alta data, este logic, are cel putin zece jucatori tineri aici, a venit sa vorbeasca, vine un meci important si pentru Steaua si e normal sa vina sa vada daca sunt in regula, de ce au nevoie... Nu ma deranjeaza vizita sa. Pana la urmă, echipa nu se cheama pe hartie Steaua II sau Steaua VII, ci Gloria Buzau. Nu ma intereseaza a cui e echipa, a Primariei sau a nu stiu cui, eu sunt angajat ca antrenor. Gigi Becali nu mi-a dat sfaturi niciodata, sunt speculatii, el nu se baga, cand se discuta ceva de la om la om este o persoana extraordinara", a spus Stoica.

"Bunica este un capitol incheiat, Buzaul nu sta intr-un singur jucator. Nu a fost exilat, a vrut sa mearga, daca nu voia, nu mergea. Cand nu vrei sa pleci, nu pleci. A sugera este cu totul alceva. Ca sa pleci, trebuie sa fie de acord ambele parti. Gloria Buzau ii plateste contractul in totalitate pana la vara urmatoare, chiar daca a fost imprumutat la Ramnicu Sarat. Asa am crezut eu, nu stiu daca asta e adevarul, daca e platit de aici sau de acolo. Revine automat dupa trei luni la echipa. Daca ramane aici, este alta discutie", a  mai spus Stoica.

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT