Steaua Al Hilal Laurentiu Reghecampf mihai pintilii Liga 1

STEAUA VINDE TOT! Reghe a plecat, Steaua isi vinde al doilea capitan intr-un an. E asteptat sa plece in 48 de ore! VEZI SUMA

Pentru a doua oara in acest an, Steaua isi vinde din nou capitanul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Iunie 2014, 21:08
Data actualizarii: Duminica 01 Iunie 2014, 21:17

Steaua vinde tot in aceasta vara. Jucatorii cu cele mai multe minute jucate in acest sezon, Tatarusanu si Mihai Pintilii, pleaca din Ghencea. Arabii au venit la Bucuresti sa negocieze pentru transferul capitanului Stelei, Mihai Pintilii.

Negocierile merg bine in acest moment, iar transferul este asteptat sa se faca in urmatoarele 48 de ore.

1.5 milioane de euro este suma pe care Steaua o cere pentru Mihai Pintilii, suma pe care arabii sunt dispusi s-o plateasca in contul capitanului din Ghencea.

Pintilii ar urma sa castige la Al Hilal, in primul an, de patru ori mai mult decat a facut-o la Steaua, salariul urmand sa creasca progresiv de la an la an. In total, Pintilii va castiga in Arabia Saudita 2.5 milioane de euro in trei ani.

www.sport.ro, primul site care a anuntat ca Reghecampf pleaca la Al Hilal

In data de 7 mai 2014, www.sport.ro anunta in exclusivitate ca Steaua intra in momentul zero: "Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde". Atunci aparea pentru prima data informatia ca situatia financiara a Stelei este extrem de delicata, iar conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori.

In data de 16 mai 2014, www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, intr-un moment in care asa ceva parea mai degraba o nebunie si cel mai putin credibil. Tot situatia financiara a Stelei a fost si motivul principal pentru care Reghecampf a ales sa plece in Arabia Saudita.

Miercuri, 28 mai, www.sport.ro a prezentat povestea din spatele rupturii lui Reghe de Steaua. In casa patronului Stelei, in ziua eliberarii pentru 24 de ore, o parte dintre jucatori s-au deplasat la vila din Pipera ca sa afle din partea patronului ca "banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu mai vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Modifică setările cookies