Steaua Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Superliga

EXCLUSIV: E momentul zero la Steaua: Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde! Directiva trimisa din inchisoare

Surse apropiate de Gigi Becali si de conducerea Stelei sustin ca, din vara, Steaua va trebui sa se autofinanteze. Fair-play-ul financiar impus de UEFA ajunge la Steaua din directia Portii Albe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Aprilie 2014, 07:30
Data actualizarii: Luni 07 Aprilie 2014, 07:12

NOUA DIRECTIVA DE TRANSFERURI DIN VARA

Conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori. In acest moment, drepturile de televizare si sumele pe care le va obtine din Champions League trebuie sa contribuie la bugetul de salarii si prime al Stelei, care se ridica la minimum 8 mil euro, fara bonusuri de performanta.

Cu acestea, factura ar putea creste la aproape 12 milioane. Steaua nu vrea sa riste neplata salariilor in viitorul sezon, iar transferurile vor fi facute folosind sumele obtinute exclusiv din vanzarea de jucatori si banii de Champions League, sustine o sursa apropiata de patron si de club pentru www.sport.ro.

Laurentiu Reghecampf nu a primit vestea cu multa bucurie, insa intelege situatia patronului Gigi Becali. Chiar daca Steaua vine dupa cel mai de succes sezon din istorie, cu incasari de 38 de milioane de euro, o parte din bani au fost folositi pentru transferuri, datorii mai vechi, prime de obiectiv si mai ales plata datoriilor catre patron, care a imprumutat Steaua cu peste 20 de milioane de euro.

REGHECAMPF A SCHIMBAT POLITICA JUCATORILOR AFLATI PE FINAL DE CONTRACT

Laurentiu Reghecampf a dat tonul unei noi politici a Stelei. Daca pana acum jucatorii care se aflau pe final de contract erau exclusi din lot si dusi in anonimat in cazul in care nu doreau prelungirea intelegerii, antrenorul i-a folosit pe Tatarusanu si Bourceanu, chiar daca au refuzat sa-si prelungeasca contractul. Arata ca Steaua este o societate normala.

Jucator pe care Steaua putea sa scoata 5 milioane de euro, Bourceanu a fost capitan chiar si pe final de contract pana a plecat in Turcia pe 1.5 milioane de euro. Tatarusanu va juca pana in ultima etapa, cand ii expira contractul, fiind primul jucator din "epoca moderna" la Steaua care e lasat sa-si continue cariera in alta parte, fara ca Steaua sa obtina vreun beneficiu financiar, intr-o situatie similara fiind si Andrei Prepelita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!