Steaua Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Liga 1

Povestea reala din spatele rupturii lui Reghecampf de Steaua! Ce s-a intamplat in casa lui Gigi Becali, de fata cu jucatorii

In ziua in care a iesit, Gigi Becali a socat public spunand ca pe Steaua o intereseaza doar banii din Liga. In spartele acestor cuvinte se afla mai multe lucruri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:19
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:31

In ziua in care a iesit, Gigi Becali a socat public spunand ca pe Steaua o intereseaza doar banii din Liga. In spatele acestor cuvinte se afla mai multe lucruri. Conform informatiilor capatate de la mai multi apropiati, pentru ca, de la aparitiile publice ingrozitor de multe si repetate in calitate de proprietar al Stelei, i s-a tras condamnarea, acum exista teama ca celelalte dosare pe care le are pregatite sau in curs de constituire vor putea avea acelasi final precum procesul pe care era sigur ca il va castiga: cel al schimbului de terenuri.

Steaua reprezinta pentru Gigi Becali posibilitatea de a avea un cashflow mai mare. In timp ce Steaua i-a adus nu numai notorietate pe viata si dincolo de ea, dar si un cashflow de peste 100 de milioane de euro, alte investitii precum Avicola Iasi si fabrica de armament de la Dragasani sunt in faliment. Gigi Becali a rulat 150 de milioane de euro prin Steaua, pe care o poate vinde pe o suma intre 50 si 100 de milioane de euro, potrivit unei estimari realizate de o casa de avocatura la cererea lui Gigi Becali.

Ce s-a intamplat acasa la Gigi Becali

Acasa la Becali a avut loc o scena tulburatoare pentru fotbalisti si mai ales pentru Laurentiu Reghecampf. Jucatorii l-au implorat pe Gigi Becali sa le plateasca macar o parte din bani, Steaua avand in acel moment trei salarii restante catre jucatori - intre timp sunt 4 salarii - si 12 prime de achitat, de departe cea mai mare datorie colectiva de cand e Gigi Becali la Steaua.

Raspunsul lui Gigi Becali i-a blocat pe toti:

"Tata, nu am bani. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Moment in care Tatarusanu a intrebat, sub libertatea ca oricum pleaca liber de contract, fiind in acel moment inaintea ultimelor meciuri la Steaua:

"Nea Gigi, dar vin banii din campionat si de la UEFA in cateva saptamani!"

Toata lumea stiind ca Steaua are de primit 4.2 milioane de euro de la UEFA si 1.5 milioane de euro pentru campionat, Gigi Becali i-a socat cu raspunsul sau:

"Tata, banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Imi pare rau, nu am cu ce sa va ajut."

Reghecampf, asezat in spatele fotbalistilor sai, a realizat in acel moment ca nu mai exista viitor la Steaua, intrucat, jucatorii nu stiau, dar el nu primise niciun ban in acest an, desi in acest sezon in presa au fost vehiculate sume castigate in realitate cu un an anterior, adica aproximativ 1 milion de euro din salariu si prime de titlu si calificarea in primavara europeana dupa o calificare istorica cu Ajax si victoria cu Chelsea.

Patru zile mai tarziu, Laurentiu Reghecampf ii spunea da lui Al Hilal, intr-o mutare secreta care destabilizeaza Steaua si care parea atat de putin probabila incat este un soc pentru toata lumea.

www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, in data de 16 mai 2014, intr-un moment in care parea o nebunie si cel mai putin credibil.

Modifică setările cookies