"Steaua? Nici nu ma gandesc la un transfer!" Cum il refuza golgeterul pentru Champions League pe Reghecampf

"Steaua? Nici nu ma gandesc la un transfer!" Cum il refuza golgeterul pentru Champions League pe Reghecampf

Unul dintre jucatorii pe care Steaua ii are pe lista de transferuri pentru aceasta vara nu pare tentat sa plece.

Lemnaru e golgeterul campionatului si, desi va implini 30 de ani in aceasta vara, pare sa fi atras atentia Stelei pentru un transfer la finalul sezonului. Universitatea Cluj, prin vocea antrenorului Teja, spune ca nu stie nimic de acest transfer. Mai mult, Steaua nu a contactat pe nimeni pentru o viitoare mutare.

"INTRE STEAUA SI UN CLUB DIN STRAINTATE L-AS SFATUI SA ALEAGA PENTRU A DOUA VARIANTA"

"Nu stiu nimic despre un interes al Stelei, cei din conducere mi-au spus ca nu exista vreo negociere. M-as bucura pentru Lemnaru daca va fi sa plece la o echipa mai puternica. Intre Steaua si un club din strainatate l-as sfatui sa aleaga a doua varianta. Cred ca i s-ar potrivi Elvetia sau Belgia, la ce calitati exista", a spus Mihai Teja. 

 

"NICI NU MA GANDESC LA UN TRANSFER"

"Mie nu mi-a spus nimeni nimic, si nici nu ma gandesc la un transfer. Mai sunt cinci etape importante pentru noi, ma gandesc doar la ce am de facut aici la Universitatea Cluj, iar din vara vom vedea ce sa se intample. Intre Steaua si o oferta din strainatate as alege sa merg unde crede domnul Walter ca e mai bine si pentru club. Nu va fi nici o presiune suplimentara pe mine la meciul direct cu Steaua, voi incerca sa inscriu asa cum incerc sa fac in fiecare meci", a spus Lemnaru. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies