Povestea UNUI varf de Liga: distruge tot, nimeni NU i-a dat sanse! E cap de lista la Steaua in cel mai bun sezon al sau!

Povestea UNUI varf de Liga: distruge tot, nimeni NU i-a dat sanse! E cap de lista la Steaua in cel mai bun sezon al sau!

Valentin Lemnaru este al doilea marcator din Romania in acest sezon si e dorit de Steaua.

Lemnaru are cel mai bun sezon din cariera la U Cluj, acolo unde a marcat de 13 ori. El a intrat in atentia Stelei, iar pentru 500.000 de euro, ardelenii l-ar lasa sa plece la vara in Ghencea, anunta Gazeta.

PE DUNARE IN SUS

Lemnaru a inceput fotbalul la Calarasi, la Dunarea. De acolo, din Liga III, el a plecat la Dinamo, unde insa nu a primit sanse. Avea 21 de ani cand a plecat la Bucuresti, in 2006, dar parea condamnat ca va juca doar la satelitul 'cainilor'.

Au urmat imprumuturi la Astra, U Cluj si Pandurii, ultimele plimbandu-l intre ele de cateva ori. In 2010, U Cluj l-a dat imprumut la Pandurii, apoi l-a cedat definitiv, pentru ca in 2013 sa-l aduca inapoi.

Revenirea in Ardeal a insemnat cel mai bun sezon din cariera: 13 reusite in 24 de partide pentru Vali Lemnaru, iar Steaua e pe urmele sale.

CE URMEAZA

Atacantul pe care Grigoras il proteja in perioada in care antrena in Gorj a ajuns acum la 29 de ani. Din 2006 pana la inceputul actualului sezon el marcase doar 14 goluri in total, cu unul in plus fata de cat a inscris la U Cluj din vara trecuta pana acum.

500.000 de euro e suma pentru care ar putea sa plece la Steaua; Lemnaru nu a costat nimic pana acum, la mutarile pe care le-a avut in CV, scrie Gazeta. El va implini 30 de ani luna iunie si se pliaza bine pe stilul de joc gandit de Reghecampf in atacul Stelei.

In plus, este primul jucator ce negociaza direct cu Gigi Becali de cand patronul Stelei a ajuns la inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies