"Stateam acasa si-am vazut ca Viitorul nu mai are atacant". Telefonul care l-a relansat pe Tucudean si ce spune despre revenirea la nationala
Duminica 08 Aprilie 2018, 13:01

"Stateam acasa si-am vazut ca Viitorul nu mai are atacant". Telefonul care l-a relansat pe Tucudean si ce spune despre revenirea la nationala

George Tucudean a reusit sa-si relanseze cariera dupa ce a stat o perioada intr-un con de umbra. El a luat titlul cu Viitorul lui Hagi, iar acum vrea trofeul si cu CFR.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Citeste si - "Lumea ma intreaba de ce mai joc, daca am ce am". Ce raspuns da Tucudean si cum a reusit Hagi sa-l schimbe. Atacantul, despre singurul lucru care lipseste

George Tucudean a mai povestit intr-un interviu acordat ProSport cum a reusit sa-si relanseze cariera. El a ajuns la Viitorul dupa ce s-a autopropus.

Acesta se pregatea sa plece in Italia, dupa aventurile la ASA Targu Mures si Pandurii, dar a vazut ca Viitorul a ramas fara varf de atac, dupa ce Nimely a fost diagnosticat cu o boala cardiovasculara.

"N-am spus pana acum nimanui. Tin minte ca eram acasa, trebuia sa semnez in Italia cu o echipa si am vazut ca Nimely are probleme cu inima, la Viitorul. Mi-am spus: <Astia nu au varf, joaca bine, pentru atacant>. Asa ca l-am sunat pe Mircea Sandu. Agentii mei sunt Mircea Sandu si Pigulea.

L-am sunat pe Mircea Sandu si l-am rugat sa vorbeasca cu domnul Hagi, sa-l intrebe daca au nevoie de varf. Hagi a spus ca da, iar a doua zi am plecat la Constanta si am semnat.

Am avut noroc, ca am prins doua saptamani de pauza, pentru ca juca nationala. M-am integrat foarte bine. In fiecare zi, tin minte, Hagi a vorbit cu mine cam 15-20 de minute, ba chiar o jumatate de ora, despre ideea lui de joc, la tabla, mi-a explicat foarte mult tactic si apoi am pus in practica pe teren", a spus Tucudean.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”