STADION STEAUA | Cum arata arena de 65 de milioane, cu restaurant, muzeu si sala de forta. VIDEO

Compania Nationala de Investitii a prezentat stadiul lucrarilor la noile arene pentru EURO 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 14:42
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 15:19
Din articol

"Toate cele trei arene din programul de modernizare vor fi gata la timp pentru EURO 2020",a anuntat azi Gica Popescu.

Compania Nationala de Investitii a prezentat imagini complete cu noua arena din Ghencea, ce va avea un cost total de 65 de milioane de euro.

  • STADION STEAUA | Cum arata arena de 65 de milioane, cu restaurant, muzeu si sala de forta. VIDEO

Visul stelistilor pentru un nou stadion devine realitate, cu un muzeu, restaurant, dar si spatii dedicate sporturilor din sectiile de la CSA.


NOUL STADION STEAUA


Stadionul Steaua a suferit modificari fata de planurile initiale. Arena va avea o capacitate de 31.254 spectatori si va costa 64,5 milioane euro cu TVA.

Suprafata construita a crescut cu 12.000 mp ajungand la 82.000 mp, iar forma de stea a fost pastrata la nivelul platformelor de acces astfel incat rezulta o perceptie vizuala mult mai buna din partea publicului precum si imbunatatirea accesului spectatorilor.

Noul proiect permite si optimizarea fluxului de spectatori precum si pastrarea intacta a bazelor de antrenament deja existente in cadrul complexului, in acelasi timp cu creseterea numarului de locuri de parcare la peste 570 de locuri. O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative, cu pastrarea costurilor in exploatare.

Complexul Steaua va fi dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.


VEZI SI:

**Becali, dezvaluire bomba: "Mi s-a propus sa fiu campion 100%!"

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!