FCSB Covid Sorin Cartu Superliga

Sorin Cartu nu are MILA de FCSB! "Nu am compasiune pentru ei! Cand aveau echipa sa joace, n-au vrut sa joace"

FCSB este decimata de coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 14:04
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 14:09

Astazi a fost anuntat ca si Dennis Man si Florin Tanase au fost infectati, iar echipa lui Gigi Becali a trasferat deja de urgenta doi jucatori pentru meciul din aceasta seara. Gabi Eanche s-a intors la FCSB din postura de jucator liber de contract, iar Anamaria Prodan i-a mai trimis lui Becali inca 2 jucatori de la Sibiu: Goran Karanovic (32 de ani, atacant) si David Caiado (33 de ani, mijlocas). In cazul in care FCSB nu va merge mai departe, cei doi jucatori se vor intoarce la echipa condusa de Ruben Albes. 

Presedintele Craiovei, Sorin Cartu, nu are mila de FCSB si considera ca au primit pedeapsa divina pentru ce au facut pe finalul campionatului trecut. Cartu nu a uitat meciul dintre FCSB si CFR, cand Becali a trimis mai multi juniori in teren, iar ardelenii au obtinut victoria. 

"N-am compasiune pentru ei. Cand aveau echipa sa joace, n-au vrut sa joace. Patronul lor a spus ca nu vor sa joace, nu eu! Acum, nu au jucatori si vor sa joace. O mai fi si o justitie divina. Am auzit ca vor sa ia jucatori de la Astra. Sa ia, sa faca ce vor, sa se califice, sa fie sanatosi!", a declarat Sorin Cartu pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies