Deian Sorescu Dinamo Ionut Negoita Mircea Rednic Superliga

EXCLUSIV Deian Sorescu are zilele numărate la Dinamo: „Impresarul îi caută echipă!” 

Ionuț Negoiță (47 de ani) a dezvăluit că impresarul lui Deian Sorescu îi caută echipă, iar fundașul dreapta ar putea pleca în curând din „Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 22:02
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 22:12

Fostul acționar al lui Dinamo este de părere că oficialii clubului ar trebui să găsească o cale pentru a-l convinge pe acesta să rămână, deoarece este singurul jucător al lui Dinamo care arată reale calități în momentul de față.

„Avem un jucător, printre puținii care joacă, care este fotbalist și vrem să scăpăm de el. Nu trebuie să scăpăm de Sorescu, să se ocupe cineva să-l vândă. E singurul care poate fi vândut și poate să genereze niște venituri”, a spus Ionuț Negoiță pentru PRO TV și sport.ro.

Întrebat dacă ar fi fost mai bine pentru Sorescu să fi plecat la FCSB, Negoiță a răspuns: „Nu a avut impresarul potrivit de aia nu a plecat. Acum am înțeles că deja este un impresar care se ocupă să-i caute echipă. Pe ce îl dăm pe ce nu îl dăm, trebuie dat”.

Negoiță: „Comisionul poate fi mai mare decât prețul jucătorului!”

Negoiță nu a ratat momentul pentru a mai trimite câteva săgeți către Rednic, antrenorul pe care l-a demis de la Dinamo pe vremea când era acționar majoritar în „Groapă”, deoarece îl suspecta că face trasferuri pentru ca fiica sa Luana să încaseze bani din comisioane.

„Și restul colegilor trebuie să te ajute, dar nu trebuie să scapi chiar de singurul care este confirmat. Cred că îi va găsi marele impresar o echipa care să plătească 200.000 - 300.000 pe el ca asta e, comisionul poate fi mai mare de atât, decât prețul jucătorului și scăpăm de el”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Sorescu, contract până în 2023 cu Dinamo

Cotat la 1,8 milioane de euro de transfermarkt.com, Sorescu e golgheterul lui Dinamo în acest sezon, cu 6 goluri în 15 meciuri.

Sorescu a sosit la Dinamo în iulie 2018, de la SSU Poli, și mai are contract cu gruparea din „Ștefan cel Mare” până la finalul lui iunie 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!