EXCLUSIV Prunea știe de ce Sorescu nu mai dă același randament la Dinamo

Florin Prunea Deian Sorescu Dinamo Superliga Deian Sorescu
Daniel Anghel
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 19:36
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 19:42

Deian Sorescu (24 de ani) nu trece prin cea mai bună perioadă din acest sezon. Mijlocașul lui Dinamo este, în continuare, cel mai bine cotat jucător din lotul ”câinilor”.

Acesta a fost în centrul unui scandal cu antrenorul Mircea Rednic, care i-a reproșat evoluțiile modeste din ultima perioadă. Sorescu a pierdut și banderola de căpitan, care a ajuns pe brațul mult mai experimentatului Gabriel Torje.

”Nu e întâmplător randamentul lui Sorescu”

Florin Prunea, fostul președinte al grupării din ”Ștefan cel Mare”, știe motivele pentru care Sorescu nu mai dă același randament pe teren.

„Nu știu dacă celor de la Dinamo le arde acum de echipele naționale, eu cred că le arde în primul rând de problema lor, de problema sportivă. E un cumul de factori, și interiori, și exteriori. Nu a fost nici sprijinit cum trebuie în club, a fost atacat. Din păcate a avut ofertă și nu a fost vândut. Nu e întâmplător randamentul lui Sorescu. Și nu neapărat al lui, că nu e el singur, sunt mai mulți jucători”, a spus Florin Prunea, pentru www.sport.ro.

Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu opt puncte după 15 partide, în timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc, cu 4 puncte după 15 runde. Obiectivul lui Mircea Rednic îl reprezintă salvarea de la retrogradare, iar tehnicianul crede că obiectivul poate fi atins dacă jucătorii săi vor da maximum pe teren și la antrenamente.

În următoarea etapă, a 16-a, Dinamo va juca în deplasare, cu FC Voluntari, pe 22 noiembrie, de la ora 20:30.

Ionel Ganea: "Sorescu să se uite la CV-ul lui Rednic!"

Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri în națională) a jucat la Dinamo în 2006, când în 18 partide a marcat de 14 ori.

"Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu' mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. 

Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic", a declarat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!