VIDEO EXCLUSIV ”Soarta lui Reghecampf la Craiova depinde de câștigarea Cupei României?” Răspunsul lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova a câștigat cu FC Argeș, scor 3-0, în primul meci din play-off, și a ajuns la șapte victorii consecutive în campionat cu Laurențiu Reghecampf pe bancă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 10:57
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 11:02

Craiova a ajuns pe locul trei și îi ”suflă în ceafă” FCSB-ului, care este pe locul doi, la doar un punct diferență, dar cu un meci mai puțin. Mihai Rotaru a anunțat că obiectivul echipei sale este Cupa României, dar a lăsat de înțeles că viitorul lui Laurențiu Reghecampf la echipă nu depinde de câștigarea trofeului.

Mihai Rotaru, despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf

„Dacă n-a depins viitorul lui după seria de șapte rezultate negative, nu cred că așa se pune problema. Noi trebuie să creștem, trebuie să arătăm că avem o filosofie dejoc. Suntem un club care nu ia deciziile la cald, ci pe ceea ce se lucrează. 

  • Laurențiu Reghecampf

Un rezultat poate fi mincinos. FC Argeș, de exemplu, cu tot respectul, după aspectul jocului, nu merita să câștige cu Farul sau cu FCSB-ul, dar au câștigat. Norocul sau ghinionul joacă un rol destul de important”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

Universitatea Craiova a bifat nu mai puțin de șapte meciuri fără victorie în Liga 1 în finalul anului 2021, serie care i-a îndepărtat pe olteni de primul loc, ocupat de CFR Cluj. Atunci, Rotaru, patronul Universității Craiova, i-a acordat susținere totală lui Laurențiu Reghecampf.

„A fost seria neagră care ne-a tras în jos. Facem cu toții calcule, știm unde puteam fi în clasament și ce număr de puncte am fi avut. Sperăm cât mai mult de la acest play-off. Ne uităm spre locul doi, dar ne uităm spre a ne menține locul trei. Viitorul (n.r. - Farul) poate oricând să pună presiune. Podiumul este important, am spus-o și atunci după seria neagră că obiectivul nostru trebuie să fie Cupa României”, a mai spus finanțatorul oltenilor.

Universitatea Craiova are 30 de puncte în play-off și s-a apropiat la un singur punct de ocupanta locului doi, FCSB, care are un meci mai puțin. În următoarea rundă, oltenii vor juca în deplasare cu FC Voluntari.

Modifică setările cookies