Situație critică la Petrolul Ploiești: "Eu nu voi lua salariu până la vară, nimic"

Petrolul Ploiesti claudiu tudor Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 09:22
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 09:27

Petrolul Ploiești trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Cu datorii de aproximativ două milioane de euro, salarii restante de aproape trei luni și cu primele de promovare neachitate nici până acum, oficialii formației prahovene caută soluții pentru a îmbunătăți situația de la club.

Claudiu Tudor, noul președinte al galben-albaștrilor, se află într-o postură delicată în această perioadă, din cauza problemelor financiare ale echipei. 

"Săptămâna viitoare vom avea o conferință de presă în care să prezentăm situația clubului, clară, așa cum este. Datoriile sunt în jurul a 2,1 milioane de euro! Trebuie să prezentăm defalcat, din ce se compun aceste datorii. 

Nu vreau să dau în nimeni, dar nu sunt datorii făcute de mine sau de echipa cu care lucrez. Trebuie să ducem clubul mai departe și să scăpăm de aceste datorii. Ar fi ușor să ne dăm deoparte. Sau 'eu mi-am luat banii și-am plecat, nu sunt ale mele'. Încercăm să rezolvăm", a declarat Claudiu Tudor, conform gsp.ro.

Salariile jucătorilor, înjumătățite până la vară

"Avem un plan pe care l-am discutat împreună cu jucătorii, se pare că au înțeles situația. Vom înjumătăți salariile în așa fel încât nici ei să nu-i piardă, adică să-i ia la final, o dată cu salvarea de la retrogradare. 

Practic, ei riscă doar dacă Petrolul nu se salvează. Trebuie să facem acest efort împreună. În mare parte au înțeles. Eu nu voi lua salariu până la vară, nimic. Când ne vom salva, probabil, voi lua și eu. Eu trebuie să dau acum tonul sacrificiului. Cred că au înțeles și ei și vor pune, cum se spune, fundul la bătaie", a adăugat acesta, potrivit aceleiași surse. 

"Toată lumea e de vânzare". Dezvăluirea unui jucător

Gicu Grozav, cel care a realizat o "dublă" în partida din Antalya, a evidențiat faptul că la Petrolul Ploiești încă persistă situația delicată și că toți fotbaliștii ar putea fi vânduți.

"Sincer, nu am vorbit cu nimeni, nu încă. Nu am vorbit, după cum știți, toată lumea e de vânzare, pentru că clubul este într-o situație nasoală, să zic. Sperăm că vom scoate asta până la urmă", a spus Gicu Grozav după meciul cu Turan.

Fotbalistul a părăsit-o pe MTK Budapesta în vară și a semnat cu Petrolul Ploiești. Gicu Grozav a mai evoluat pentru formația de pe "Ilie Oană" și în perioada iulie 2012 - august 2013.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!