Președintele clubului a dat din casă! Câți bani vor investi turcii la Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiesti claudiu tudor Mehmet Topal Serhan Cetinsaya Sertac Guven Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:49
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:50

Petrolul Ploiești, echipa emblematică a orașului din Prahova, a intrat recent într-o nouă eră după ce a fost achiziționată parțial de doi investitori din Istanbul, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven. 

  • Turcii ar urma să viziteze Ploieștiul la sfârșitul acestei săptămâni pentru a-și începe oficial activitatea în cadrul clubului.

Odată cu venirea noilor proprietari, au fost luate și primele decizii majore, inclusiv schimbarea antrenorului. Laszlo Balint, tehnicianul în vârstă de 45 de ani, a fost înlăturat de pe banca tehnică, iar locul său a fost luat de Mehmet Topal, în vârstă de 38 de ani. Topal a fost jucător al Valenciei, Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș. Aceasta va fi prima experiență de antrenorat pentru Topal, care a semnat un contract valabil până în 2027.

Claudiu Tudor: ”Anul acesta ar urma să vină două milioane de euro în club”

Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a oferit detalii despre planurile de investiții ale noilor acționari. Potrivit lui Tudor, investitorii turci vor cotiza aproximativ două milioane de euro în clubul prahovean, bani care vor fi virați în tranșe semestriale.

"Sincer, pe noi ne interesează să se vireze partea financiară. Restul, cu ce se ocupă ei este treaba lor (n.r. token-uri). Mă interesează să vină și ceilalți oameni potenți financiar. Se apropie suma de două milioane de euro. Sunt împărțite tranșele semestrial. Anul acesta ar urma să vină două milioane de euro în club", a declarat Claudiu Tudor, conform Digi Sport.

Mesajul lui Mehmet Topal pentru suporterii "lupilor galbeni"

După semnarea contractului, Mehmet Topal a avut un mesaj scurt și entuziast pentru suporterii echipei ploieștene. 

Prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, "lupii galbeni" au distribuit un videoclip cu antrenorul turc, ce a asigurat echipa că va da tot ce poate pentru a readuce glorie clubului prahovean.

"Salut, Petrolul. Împreună, la mari victorii. Forța Petrolul", a transmis Topal pe Instagram, unde a marcat începutul unei noi etape pentru clubul prahovean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!