"Situatia financiara e foarte buna! Toate promisiunile au fost respectate!" Anunt de ULTIMA ORA de la Dinamo! Ce a spus Gane dupa umilinta din Liga 1

Dinamo Ionel Gane Liga 1 suporteri ddb Superliga "Situatia financiara e foarte buna! Toate promisiunile au fost respectate!" Anunt de ULTIMA ORA de la Dinamo! Ce a spus Gane dupa umilinta din Liga 1
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 14:11
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 14:15

Dinamo a stat pe un butoi cu pulbere dupa infrangerea cu 5-0 in fata celor de la Viitorul. 

Antrenorul dinamovistilor a vorbit despre situatia de la club si a declarat ca problemele incep sa se rezolve. Jerry Gane a spus ca jucatorii si staff-ul tehnic sunt suparati, desi, din punct de vedere financiar, promisiunile care le-au fost facute au fost respectate.

Tehnicianul a vorbit despre rolul pe care il au suporterii la club, mentionand ca nu mai stie nimic despre Dorin Serdean sau despre spaniolii care nu au mai dat niciun semn de mai bine de doua luni. 

"Situatia financiara este una foarte buna. De ce? Pentru ca tot ce s-a promis, s-a rezolvat! Dupa ce au fost rezolvate toate acordurile cu jucatorii, s-au virat banii pe luna ianuarie. Adevarat, mai sunt doi, trei jucatori cu care, pana acum, nu s-a ajuns la niciun acord.

Ma refer la suporteri, ei au dat banii. Daca nu erau ei, in acest moment nu mai aveam nici juniori in lot, nu ne mai prezentam la meciuri.

De la spanioli nu am mai primit niciun mesaj. Nici de domnul Serdean nu mai stiu nimic", a declarat Ionel Gane, la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!