Lovitura IMPORTANTA pentru Dinamo! Noua datorie pe care trebuie sa o achite pana la finalul lunii martie! Obtinerea licentei, in pericol

Dinamo Gica Mihali Ionel Augustin Liga 1 proces Superliga Lovitura IMPORTANTA pentru Dinamo! Noua datorie pe care trebuie sa o achite pana la finalul lunii martie! Obtinerea licentei, in pericol
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 11:08
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 11:11

Problemele lui Dinamo se acutizeaza. 

Suporterii-actionari de la club fac tot posibilul pentru a strange banii necesari pentru obtinerea licentei, insa efoturile lor par a nu fi de ajuns. Asta in conditiile echipa se confrunta cu noi probleme importante. 

Potrivit Fanatik, Dinamo a pierdut procesele cu doua foste glorii ale clubului, Ionel Augustin si Gica Mihali, care si-au castigat astfel in instanta salariile restante. Acum, pe langa cei aproximativ 860.000 de euro necesari pentru obtinerea licentei, suporterii trebuie sa mai achite si 50.000 de euro catre cei doi fosti jucatori. 

Decizia Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor din cadrul FRF a fost luata pe 25 februarie, dar nu este definitiva, clubul putand face apel in termen de 5 zile. In caz contrar, dinamovistii trebuie sa le plateasca salariile lui Augustin si Mihali pana la finalul lunii martie. 

In acest moment, Dinamo se mai judeca si cu Javi Reyes si Cosmin Contra, care vor sa-si recupereze banii pentru cateva salarii restante. Termenul pentru litigiile acestora a fost amanat pana pe 4 martie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!