Situatia critica in care a ajuns o echipa cu ambitii de titlu: salarii neplatite, jucatorii dau bani de la ei pentru RMN-uri, antrenorul ii convinge cu greu sa mai intre pe teren

Autor: Sport.ro
Duminica 23 August 2015, 15:50

	Situatia critica in care a ajuns o echipa cu ambitii de titlu: salarii neplatite, jucatorii dau bani de la ei pentru RMN-uri, antrenorul ii convinge cu greu sa mai intre pe teren

Clubul s-a transformat in doar cateva luni dintr-o echipa cu pretentii de trofee, intr-una aflata la un pas de disparitie.

Petrolul e sufocat de datorii, iar situatia pare fara iesire. Cu o datorie de cateva milioane de euro, care atarna ca un urias bolovan in starea de insolventa in care se afla societatea, Petrolul se duce incet, dar sigur, spre cel mai negru scenariu: disparitia!

Valeriu Rachita a atras atentia, in mai multe randuri, ca Petrolul nu are cum sa iasa din insolventa daca nu apare cumva, in mod miraculos, un investitor care sa stinga datoriile clubului. Saracia in care s-a afundat echipa isi face tot mai simte efectele.

Jucatorii Petrolului nu si-au primit niciun salariu in aceasta vara, chiriile la stadion sunt mult in urma, iar jucatorii ajung sa scoata bani din propriul buzunar pentru cheltuieli banale in viata unei echipe de fotbal.

E cazul tunisianului Sofien Moussa, care si-a platit recent un RMN, fara ca aceasta cheltuiala sa ii fie decontata de club.

Antrenorul Tibor Selymes gestioneaza tot mai greu situatia. Jucatorii refuza sa se antreneze si isi cer drepturile in fiecare zi, iar aceste problemele se vad si in rezultate.

Petrolul a pierdut aseara in Stefan cel Mare, 0-2 cu Dinamo, si este ultima in clasamentul Ligii I, cu un singur punct dupa opt etape**.

Etapa viitoare, Petrolul joaca pe teren propriu cu Astra.

**Petrolul a inceput sezonul cu o penalizare de 6 puncte.

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies