Liga 1

Asta e sfatul pe care Simona Halep vrea sa il auda in fiecare meci! Ce i-a spus Darren Cahill in setul doi: romanca n-a mai pierdut niciun game de atunci

Simona Halep a fost ca un uragan in fata Jelenei Jankovici, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-1, 6-2. Romanca joaca finala cu Serena Williams, in aceasta seara dupa ora 22:00. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2015, 15:11
Data actualizarii: Duminica 23 August 2015, 15:23

Un moment formidabil s-a petrecut in setul doi al partidei cu Jelena Jankovici, la scorul de 3-2 pentru Simona, cand Darren Cahill a coborat din tribune pentru o scurta discutie de mobilizare.

"Nu trebuie sa schimbi nimic, joci perfect!", i-a spus australianul Simonei.

Romanca n-a mai pierdut niciun game de la acea vizita a lui Cahill si a inchis jocul in doua seturi, 6-1, 6-2.

Relatia perfecta dintre Simona Halep si antrenorul sau a fost remarcata si de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care a postat astazi pe Facebook o analiza a performantei reusite de noul numar 2 mondial.

"Dupa atata vreme de cand traiesc cu Simona, am ajuns sa-i simt tenisul in primul rand dupa ochi. Ai ei, nu ai mei. Privirile aruncate azi-noapte spre echipa, in care s-a aflat si Darren Cahill, au aratat mai multa hotarare si incredere decat gestul cu pumnul strâns. Simona e bine cu capul si cu loja.", a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

 

O aștept pe Simona Maria Halep!După atâta vreme de când trăiesc cu Simona, am ajuns să-i simt tenisul în primul rând...

Posted by Cristian Tudor Popescu on Sunday, August 23, 2015

Modifică setările cookies