UPDATE | Agentul lui Penedo infirma negocierile cu Dinamo: "Are mai multe oferte din strainatate!"
13 2017 09:25

UPDATE | Agentul lui Penedo infirma negocierile cu Dinamo: "Are mai multe oferte din strainatate!"


Jaime Penedo e singurul din Liga 1 care merge la Campionatul Mondial.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

UPDATE: Calificarea la Campionatul Mondial a atras atentia asupra lui Penedo. Portarul panamez se apropie de finalul contractului cu Dinamo, iar ofertele incepe sa curga.

Agentul fotbalistului a declarat ca deocamdata nu a fost contactat de oficialii din "Stefan cel Mare" pentru o eventuala prelungire, iar goalkeeper-ul in varsta de 36 de ani are oferte din afara.

"Nu e nicio negociere in momentul asta! Penedo are mai multe oferte din strainatate. Se poate discuta si cu Dinamo, dar deocamdata nu e nimic. Contractul lui expira la finalul sezonului", a declarat agentul lui Penedo pentru www.sport.ro.


Nationala statului Panama s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, iar portarul lui Dinamo este erou in tara sa. Jaime Penedo a participat din plin la calificarea istorica a echipei sale si va fi recompensat.

Gazeta Sporturilor informeaza ca Ionut Negoita i-a pregatit un cadou portarului dinamovist. Penedo va reveni in Romania in cursul zilei de astazi si este asteptat de sefii lui Dinamo cu un nou contract. Potrivit sursei citate, Negoita vrea sa-i propuna goalkeeper-ului in varsta de 36 de ani prelungirea intelegerii. In acest moment, panamezul castiga 8000 de euro pe luna.

Din 2016 joaca Penedo la Dinamo.2 comentarii
  • 13 2017
    Diego Penedo are 36 de ani, in vara face 37, e aproape la fel de batran ca Miriuta si Negoita... Ce sa mai faci cu parnaiasul asta? Saracul si asa are ochii umflati mereu, zici ca il tin astia in autocar pe geamul deschis... Daca il mai baga pe Penedo la 37 de ani, Branescu, Iustin Popescu si Mutiuar trebui sa se lase......
  • 13 2017
    fan+fan se duc dreaq, toti de acolo ! la ce perspective ofera negoita, e si normal sa plece toti !...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT