Mirel Radoi campionat mondial Echipa Nationala Iosif Rotariu Romania Nationala

"Radoi trebuie sa ramana la nationala si daca rateaza calificarea la Mondial!" Motivul pentru care selectionerul poate transforma Romania

Peste exact doua luni, echipa nationala de fotbal a Romaniei va debuta in preliminariile Mondialului din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 11:27
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 11:29

Unul dintre fostii fotbalisti care au jucat la Campionatul Mondial pentru Romania este sigur ca nationala va reusi sa se califice la turneul din Qatar. 

Iosif Rotariu a declarat ca Mirel Radoi are avantajul de a-i cunoaste pe jucatorii tineri cu care a colaborat la echipa de tineret, iar acest lucru va ajuta la conturarea unei echipe nationale puternice, odata cu maturizarea fotbalistilor. 

"E normal, isi continua munca la echipa nationala, a avut jucatori care, probabil, majoritatea vor fi convocati la echipa nationala, vor creste, intr-un an, doi se vor maturiza si ei, pentru ca vor face 24-25 de ani. Poate vor juca mai mult la echipele de club din strainatate, acumuland experienta, si atunci e foarte bine ca a ramas, pentru ca-i cunoaste foarte bine.

Acum, cei care sunt realisti din lumea fotbalului din Romania cred ca noi ne vom califica 100% la CM si atunci si in caz de o necalificare ar trebui sa-l lase sa continue mai departe, pentru ca o echipa matura, experimentata si cu potential dureaza ceva timp pana se formeaza in Romania", a declarat Iosif Rotariu, potrivit Realitatea Sportiva.

Romania face parte din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Adversarii 'tricolorilor' vor fi Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein.

Primul meci este programat pe 25 martie, de la ora 21:45, in compania reprezentativei Macedoniei de Nord. Toate meciurile echipei nationale vor fi transmise IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

Modifică setările cookies