Nationala

"Radoi trebuie sa ramana la nationala si daca rateaza calificarea la Mondial!" Motivul pentru care selectionerul poate transforma Romania

Peste exact doua luni, echipa nationala de fotbal a Romaniei va debuta in preliminariile Mondialului din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 11:27
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 11:29

Unul dintre fostii fotbalisti care au jucat la Campionatul Mondial pentru Romania este sigur ca nationala va reusi sa se califice la turneul din Qatar. 

Iosif Rotariu a declarat ca Mirel Radoi are avantajul de a-i cunoaste pe jucatorii tineri cu care a colaborat la echipa de tineret, iar acest lucru va ajuta la conturarea unei echipe nationale puternice, odata cu maturizarea fotbalistilor. 

"E normal, isi continua munca la echipa nationala, a avut jucatori care, probabil, majoritatea vor fi convocati la echipa nationala, vor creste, intr-un an, doi se vor maturiza si ei, pentru ca vor face 24-25 de ani. Poate vor juca mai mult la echipele de club din strainatate, acumuland experienta, si atunci e foarte bine ca a ramas, pentru ca-i cunoaste foarte bine.

Acum, cei care sunt realisti din lumea fotbalului din Romania cred ca noi ne vom califica 100% la CM si atunci si in caz de o necalificare ar trebui sa-l lase sa continue mai departe, pentru ca o echipa matura, experimentata si cu potential dureaza ceva timp pana se formeaza in Romania", a declarat Iosif Rotariu, potrivit Realitatea Sportiva.

Romania face parte din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Adversarii 'tricolorilor' vor fi Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein.

Primul meci este programat pe 25 martie, de la ora 21:45, in compania reprezentativei Macedoniei de Nord. Toate meciurile echipei nationale vor fi transmise IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies