VIDEO ”Și-a epuizat înjurăturile”. Gigi Becali, transformare radicală! Dezvăluirea lui MM Stoica

Gigi Becali FCSB MM Stoica Superliga Gigi Becali / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:52
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:52

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a schimbat radical în ultimii ani. 

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a dezvăluit că omul alături de care a lucrat aproape 20 de ani s-a schimbat foarte mult față de aparițiile cu care a obișnuit la începutul anilor 2000.

Apropierea de biserică l-a făcut pe Gigi Becali să aibă altă atitudine față de apropiații săi: ”Nu mai înjură. Nimeni nu are voie să facă asta în preajma lui”, dezvăluie oficialul de la FCSB.

Gigi Becali, schimbare radicală: ”A înjurat într-o perioadă cât pentru toată viața”

„Gigi nu mai înjură de ani de zile. Și-a epuizat înjurăturile. A înjurat într-o perioadă cât pentru toată viața. De ani de zile, ani mulți (n.r. - nu mai înjură)! Nu numai că nu mai înjură, dar nimeni în preajma lui nu are voie să înjure, să fumeze, să se parfumeze, chestii de genul ăsta. 

Nu numai că nu înjură de foarte mult timp, nu l-am mai auzit ridicând tonul de ani buni. Un om care merge în fiecare zi, poate chiar de 2-3 ori pe zi, și participă la Sfânta Liturghie, îi vine foarte greu să se comporte cum se comporta înainte, dacă stă în biserică ore întregi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO - Mihai Stoica, despre schimbarea radicală a lui Gigi Becali

Gigi Becali, donații de peste 300 de milioane de euro

În ultimii 20 de ani, de când a devenit persoană publică, Gigi Becali (64 ani) a atras atenția cu actele sale de caritate. Legat de acest aspect, Dumitru Dragomir (76 ani) a dezvăluit că patronul FCSB-ului a donat peste 300 de milioane de euro către biserici, preoți și oameni cu situație financiară precară. 

„Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane de euro la biserici, la preoţi, la maici şi la săraci. Fii atent aici, a fost subiect de studiu pentru mine.

Băi, avea teancul atât de euro (n.r. arată cu palma deasupra pupitrului, aproximativ 25 de centimentri) şi cobora de la palat. Jucam table. Băi, venea câte un preot, pac-pac-pac, îi dădea 2.000 de euro. Eu mă uitam, bă, băiatule! Mai cobora altul… a ţinut 30-40 de preoţi bolnavi la el în palat. Ori bolnavi, ori săraci. Îi ţinea sus, la el în palat, în camere, deasupra biroului lui.

Băi, eu l-am văzut. Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi. Iar când pleca afară îl aşteptau afară cel puţin 100. Dar mai erau printre ăştia 4-5 ba în cărucioare, ba în astea… Le dădea 3-4-500 de euro. Şi asta nu o dată. De zeci de ori. Ai mai pomenit aşa ceva?”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik

Foto / Sport Pictures

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali, patronul lui FCSB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!