Mihai Stoica, verdict clar cu privire la implicarea lui Gigi Becali în schimbările din FCSB - Farul Constanța

fcsb - farul constanta Mihai Stoica Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 21:08
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 21:30

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 23 din Superligă, iar totul s-a definitivat într-un final dramatic pe Arena Națională.

FCSB a pierdut trei puncte importante în lupta la titlu, iar Farul Constanța a reușit în decursul a 60 de secunde să întoarcă soarta meciului și să determine învingătoarea în meciul de pe Național Arena.

Mihai Stoica, verdict clar cu privire la implicarea lui Gigi Becali în schimbările din FCSB - Farul Constanța

Întrebat despre implicarea lui Gigi Becali în schimbările din meci, managerul general FCSB, Mihai Stoica, a evidențiat faptul că uneori sunt bune, alteori, mai puțin bune. 

„Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

În minutul 61, Andrei Cordea și Andrea Compagno au fost înlocuiți de David Miculescu, respectiv Billel Omrani, iar asta a mai destabilizat forța ofensivă pe care a arătat-o FCSB până în acel moment.

FCSB - Farul Constanța 2-3 

Andrei Cordea a deschis scorul imediat după pauză (minutul 47), dintr-o acțiune de vis creată de Florinel Coman. Denis Alibec a restabilit, ulterior, egalitatea executând o lovitură liberă în mare stil (minutul 56).

Finalul a fost categoric al Farului. Omrani a respins o minge în mod eronat, iar Șut a deviat în proprie poartă (minutul 90+5). Borza a prins, un singur minut mai târziu, un interior fantastic și l-a executat pe Târnovanu.

Trupa de la nivelul mării a reîntors, în acest sens, soarta meciului și a plecat din confruntarea de pe Arena Națională cu toate cele trei puncte revenind, cel puțin temporar, pe prima poziție în clasamentul Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!