Show senzational oferit de dinamovisti! Fanii au jucat fotbal la inaltime! Ce mesaje au afisat folosindu-se de un balon cu aer cald

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 11:26
Data actualizarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 11:32

Fanii dinamovisti se intrec in tot felul de idei de marketing, dand clasa fostilor angajati ai clubului in acest departament.

Dupa mai multe coregrafii sau tot felul de idei unice, suporterii din DDB au mai gasit inca o solutie prin care sa promoveze ideile pentru care militeaza. "Vrem stadion", "Vrem pe stadion", "Program DDB" sau "Doar Dinamo Bucuresti" a stat scris pe bannerele inaltate de balonul cu aer cald la care au apelat fanii.

Situatia clublui din punct de vedere sportiv si financiar nu se prezinta bine, insa cei care renunta ultimii sunt suporterii, lucru care trebuie aplicat la orice club de fotbal din lume, fiindca fotbalul fara ei nu ar insemna nimic.

  • Show senzational oferit de suporterii dinamovisti! Fanii au jucat fotbal la inaltime , spre deosebire de jucatori! Ce mesaje au afisat folosindu-se de baloul cu aer cald

Membrii DDB sunt un exemplu de urmat, in ciuda nenumeratelor incercari de denigrare, acestia au facut un scop din salvarea lui Dinamo si au reusit asta, momentan, cel putin din punct de vedere financiar, caci sportiv, "cainii" s-au mai recunoscut invinsi inca o data in Liga 1, contra celor de la Academica Clinceni, 1-3.

Lipsa de fotbal la "inaltime" este deja o obisnuita pentru sustinatorii lui Dinamo, insa suporterii nu au vrut sa fie in acelasi ton cu echipa si au oferit ei o demonstratie de fotbal la "inaltime", de data asta, la propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!