Sfat pentru Gigi Becali! Adrian Mutu a numit antrenorul perfect pentru FCSB: ”Trebuie să fim cinstiți!”

Gigi Becali Adrian Mutu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 12:50
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 12:50

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj, după umilința suferită de ardeleni în fața celor de la Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în Cupa României.

Rămas liber de contract, ”Briliantul” a fost întrebat dacă ar accepta să colaboreze la un moment dat cu Gigi Becali la FCSB. Adrian Mutu a mărturisit că nu ar putea lucra cu Gigi Becali, întrucât cei doi nu sunt compatibili.

Adrian Mutu: ”Elias Charalambous și Mihai Pintilii sunt perfecți la FCSB!”

Fostul antrenor al ardelenilor spune, însă, că Gigi Becali a găsit formula perfectă pentru banca tehnică. În opinia lui Mutu, Elias Charalambous și Mihai Pintilii au făcut o treabă foarte bună în acest sezon la FCSB, iar roș-albaștrii merită să câștige titlul în această stagiune.

Am zis că nu (n.r. nu va colabora niciodată cu Gigi Becali), pentru că nu suntem compatibili, nu are rost. Nu e vorba de asta (n.r. că Gigi Becali se implică la echipă). Oamenii ăștia doi, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, sunt perfecți.

Băieții au găsit un echilibru, știu ce butoane să atingă, cu MM, care are multă experiență, cu Gigi care e liantul dintre ei. Au făcut o treabă bună, trebuie să fim cinstiți. Merită să ia campionatul. Meciul cu Universitatea Craiova a fost foarte important, superdecisiv, și l-au câștigat ușor”, a spus Adi Mutu la Fanatik.

Gigi Becali îi pregătește un nou contract lui Elias Charalambous

Gigi Becali a dezvăluit recent că îi va dubla salariul lui Elias Charalambous, dacă FCSB va reuși să se califice în Champions League. În acest moment, tehnicianul cipriot încasează doar 5.000 de euro pe lună la FCSB.

Normal, prima data o să îi dublăm și lui salariu și o să îi dăm bani, de exemplu sute de mii pentru calificări. Mi-a plăcut un lucru enorm pentru care mă voi apleca în fața omului ăsta.

Eram cu MM și i-am spus eu în glumă, îi traducea MM: ‘Spune-i că la vară, după ce ne calificăm, o să îl ia arabii, îi vor da salariu două milioane’. El a zis ‘Și dacă dau două milioane, ce?’ A zis: ‘Păi, ce faci? Nu pleci?’. Și el a spus: ‘Spune-I lui Gigi așa: ce spune el, aia voi face, eu fac ascultate’.

Aici vorbim despre niște lucruri pe care oamenii nu prea le știu, decât oamenii duhovnicești. Din punct de vedere duhovnicesc, ascultare este ‘ce zici tu aia fac’. A vorbit despre mine ca de un duhovnic. Ascult ce zice el, dacă el spune să merg, merg, dacă el zice să stau, stau. M-a uns pe inimă”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!