Gigi Becali s-a decis ce face cu Elias Charalambous și Risto Radunovic! Contractele celor doi se apropie de expirare

Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Risto Radunovic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 01:02
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 01:07

După victoria obținută de FCSB în fața Universității Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a vorbit despre situația antrenorului Elias Charalambous și cea a lui Risto Radunovic.

Contractele celor doi se apropie de expirare. Înțelegerea lui Charalambous se va încheia la finalul acestui sezon, în timp ce contractul lui Radunovic va expira în iarnă.

Gigi Becali pregătește noi contracte pentru Charalambous și Radunovic

Patronul de la FCSB a anunțat că s-a hotărât să îi propună fundașului muntenegrean să semneze o nouă înțelegere, iar pentru a-l convinge să semneze, Gigi Becali vrea să îi crească salariul de la 11.000 la 15.000 de euro.

O să-i propunem lui Radunovic prelungirea. Îi propun salariu de 15.000. Are 30 de ani! Îi dai 20.000 unuia care are 22-23 de ani, unul pe care vrei să iei bani. Dacă nu mai câștigi bani pe el, cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, să vedem”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În ceea ce-l privește pe Charalambous, tehnicianul cipriot încasează lunar la FCSB doar 5.000 de euro, iar Gigi Becali vrea să îi dubleze salariul dacă echipa va reuși să se califice în cupele europene.

De altfel, Becali a mărturisit că Elias Charalambous l-a impresionat după ce patronul roș-albaștrilor i-a spus în glumă că dacă va reuși să califice echipa în Europa, arabii se vor bate pentru semnătura sa. Partenerul lui Mihai Pintilii de pe banca roș-albaștrilor i-a spus lui Gigi Becali că nu se va uita la bani și că va face doar ce îi va spune patronul de la FCSB să facă.

Normal, prima data o să îi dublăm și lui salariu și o să îi dăm bani, de exemplu sute de mii pentru calificări. Mi-a plăcut un lucru enorm pentru care mă voi apleca în fața omului ăsta.

Eram cu MM și i-am spus eu în glumă, îi traducea MM: ‘Spune-i că la vară, după ce ne calificăm, o să îl ia arabii, îi vor da salariu două milioane’. El a zis ‘Și dacă dau două milioane, ce?’ A zis: ‘Păi, ce faci? Nu pleci?’. Și el a spus: ‘Spune-I lui Gigi așa: ce spune el, aia voi face, eu fac ascultate’.

Aici vorbim despre niște lucruri pe care oamenii nu prea le știu, decât oamenii duhovnicești. Din punct de vedere duhovnicesc, ascultare este ‘ce zici tu aia fac’. A vorbit despre mine ca de un duhovnic. Ascult ce zice el, dacă el spune să merg, merg, dacă el zice să stau, stau. M-a uns pe inimă”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Clasamentul din play-off-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!