SEPSI - FCSB 1-5 | Gigi Becali a explicat momentul telefonului: "Ce suntem nebuni? O sa ma interesez sa vedem daca e asa!"

SEPSI - FCSB 1-5 | Gigi Becali a explicat momentul telefonului: "Ce suntem nebuni? O sa ma interesez sa vedem daca e asa!"

SEPSI - FCSB 1-5 | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Un moment mai rar intalnit s-a petrecut la meciul dintre Sepsi si FCSB, in repriza a doua. Mihai Stoica si-a scos telefonul din buzunar, i-a aratat ceva lui Mihai Teja, iar antrenorul a mers la Stoian pentru a discuta cu jucatorul.

Gigi Becali a lamurit acest episod si a declarat ca nu avea rost sa se mai implice si sa dicteze o eventuala schimbare din moment ce echipa sa conducea deja cu 4-0.

"Pai la 4-0 mai fac eu schimbari? Ce suntem nebuni? Daca n-a vrut sa intre, o sa ma interesez sa vad daca e asa. O sa intreb, sa ma interesez. Eu am vorbit cu cineva de la CFR ca daca il vor nu trebuie sa umble cu discutii, il dau eu. Daca vreau sa-l dau, il dau eu", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT