Antonio Semedo CFR Cluj Steaua Superliga

Semedo, tot mai aproape de CFR: "Saptamana viitoare se decide!"

Antonio Semedo este la un pas sa revina la fosta sa echipa, dupa ce Gigi Becali a anuntat ca portughezul este cea mai mare "teapa" pe care a luat-o cu jucatorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 13:44
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 14:42

Din vacanta, impresarul negociaza revenirea portughezului la CFR Cluj. "Sunt sanse mari ca CFR sa-l ia pe Semedo. Vorbim mai multe saptamana viitoare, acum sunt in vacanta", a spus agentul FIFA Marcel Popescu pentru www.sport.ro.

CEA MAI MARE TEAPA
Jucatorul nu mai are ce cauta in Ghencea, dupa ce Gigi Becali l-a declarat public drept "cea mai mare teapa" pe care a luat-o cu jucatorii: "De Croitoru, Saban si ceilalti nu imi pare rau ca i-am luat la Steaua. Cu ei am avut o multime de calificari si am facut performanta in Europa. Dar cu Semedo ce am facut? E cea mai mare teapa pe care am luat-o cu jucatorii!" povestea zilele trecute Gigi Becali.

MURESAN IL VREA!
"Semedo este un fotbalist foarte bun, la noi a jucat bine... depinde de climatul pe care il are la echipa. E un jucator de moral si la jucatorii de moral e foarte importanta atmosfera, asta in primul rand si in al doilea rand depinde si de sistemul in care joaca... si sigur, daca conditiile acestea nu sunt indeplinite, poate sa nu dea randamentul pe care l-a dat la noi. E un jucator foarte bun si sigur ar avea loc la noi in echipa. Daca e transferabil... si in ce conditii e posibil sa-l aducem la CFR", a spus Muresan la Sport.ro.

Semedo s-a transferat la Steaua de la CFR Cluj in 2008 pentru 1 milion de euro, insa jucatorul de origine portugheza nu s-a adaptat. El a jucat bine doar primele etape, insa apoi s-a stins reusind sa il faca pe Becali sa il declare "cel mai prost transfer facut vreodata!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies