CFR Cluj Antonio Semedo FCSB Fotbal intern

Dezvăluiri incredibile! Jucătorul pe care FCSB l-a luat de la CFR Cluj fără ca el să știe: „CFR m-a vândut fără ca măcar să știu sau să am un cuvânt de spus!” 

Rivalele CFR Cluj și FCSB au făcut 'schimburi' de jucători de-a lungul timpului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 10:15
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 10:16

Antonio Semedo (42 ani) a fost transferat de ardeleni de la Estrela, liber de contract, în 2006, iar doi ani mai târziu a fost vândut de CFR Cluj celor de la FCSB, care au achitat 1.2 milioane de euro în schimbul său. Fostul jucător a vorbit despre situația în care se află acum, la 10 ani de la retragere, dezvăluind că în prezent lucrează la o firmă de curățenie din Anglia. 

Antonio Semedo, transferat de CFR Cluj la FCSB fără să fie anunțat

Portughezul a povestit despre momentul în care a fost transferat de FCSB și a dezvăluit că cei de la CFR Cluj l-au vândut roș-albaștrilor fără ca măcar el să fie informat. Mai mult, Semedo a pus faptul că nu a reușit să se adapteze la FCSB pe seama transferului care i-a fost impus de către conducerea din Gruia. 

„Am semnat cu FCSB pentru că CFR Cluj m-a vândut acolo fără ca măcar eu să ştiu sau să am un cuvânt de spus în asta. Ţin minte şi acum... Aveam meci cu Poli Iaşi şi m-a sunat Andone să îmi spună că eu mă duc la FCSB.

De asta probabil mi-a fost dificil, pentru că nu am greşit eu, nu am gândit-o eu, ci mi-a fost impus transferul”, a declarat Antonio Semedo pentru Orange Sport. 

După 30 de meciuri jucate în tricoul roș-albaștrilor și doar trei goluri marcate, Gigi Becali l-a lăsat liber de contract la doar un an distanță, iar portughezul a semnat cu  Unirea Urziceni, unde a evoluat timp de doi ani. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!