Gigi Becali Antonio Semedo FCSB Superliga

Gigi Becali, lăudat de fotbalistul pe care a plătit 1.2 milioane de euro. Care e marea problemă a patronului

Gigi Becali, lăudat de un fost jucător care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului între 2008 și 2009.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 09:51
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 10:05

Antonio Semedo, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.2 milioane de euro pentru a-l transfera de la CFR Cluj, a vorbit deschis despre patronul FCSB.

Fosta aripă dreaptă a „roș-albaștrilor” a susținut că Becali i-a lăsat impresia unui om bun și a ținut să sublinieze că acesta i-a luat apărarea în fața colegilor în vestiar când a fost criticat.

Becali, lăudat de Semedo

„Sincer, Gigi Becali mi s-a părut o persoana foarte bună, foarte de treaba. Ba chiar a fost omul care mi-a luat apărarea în mijlocul vestiarului în faţa celorlalţi colegi care nu încetau să ne critice pe mine şi pe Dayro Moreno. Problema nu a fost niciodată la Gigi Becali, ci la oamenii din jurul lui”, a spus Antonio Semedo, potrivit Orangesport.

În vara lui 2008, Gigi Becali (63 ani) era impresionat de evoluțiile lui Antonio Semedo (42 ani) la CFR Cluj. Așa că patronul Stelei (actuala FCSB) a achitat 1,2 milioane de euro pentru atacant. Doar că portughezul a marcat 3 goluri în 30 de meciuri și l-a făcut pe omul de afaceri să îl lase liber de contract după doar un an. 

La doi ani de când a plecat de la FCSB, Semedo și-a încheiat cariera, după aventurile de la Unirea Urziceni, Alki Larnaca și Xazar Lankaran. Iar în prezent este stabilit în Anglia, acolo unde lucrează la o firmă de curățenie - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!