Lucian Sanmartean Steaua Superliga

Transferul lui Sanmartean, in pericol! Vezi cati bani cere sa vina la Steaua!

Gigi Becali vrea sa ii aduca rapid lui Bergodi cei 3 jucatori promisi, insa se loveste de problemele financiare. Transferul lui Sanmartean este in pericol!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 09:14

Gigi Becali incepuse in forta noul sezon. Il convinsese pe Bergodi sa vina la Steaua si incepuse campania de achiziii. Pepe Moreno a fost primul jucator care urma sa vina pentru un an la Steaua. Supriza insa, Independiente s-a hotarat peste noapte sa ceara 500.000 de euro pentru atacant. Becali a anuntat ca transferul nu se mai face si a trecut la urmatorul fotbalist de pe lista. 

Lucian Sanmartean urma sa vina de la Bistrita pentru 50.000 de euro. O suma pe gustul lui Becali, care s-a jurat ca nu mai arunca cu bani pe jucatori. Problemele cu Sanmartean au inceput sa apara insa cand a fost vorba de negocierea salariului fostului jucator al lui Panathinaikos Atena. Acesta cere peste 200.000 de euro anual de la Becali, care stabilise ca nu plateste mai mult de 10.000 de euro lunar fotbalistilor.

NU E PE PLACUL LUI BERGODI
Sanmartean este un mijlocas de creatie de care Steaua ar avea nevoie in conditiile plecarii lui Dayro Moreno, insa italianul Bergodi cauta altceva. Sanmartean este jucator de picior drept, opusul a ceea ce visa noul antrenor al Stelei, care ceruse un mijlcas central de picior stang, asa cum este Cesinha de la Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!