Gigi Becali Steaua Superliga

Becali catre conducerea Stelei: "Va dau afara pe toti!"

Becali este hotarat sa inceapa curatenia in Ghencea. Nu numai la jucatori, acolo unde a exclus deja 3 fotbalisti, ci si in conducere - acolo unde Valeriu Argaseala este in pericol, scrie astazi ProSport.
â–ºCum a pierdut Becali 100.000 de euro...pe avocati!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 08:14
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 09:42

Becali este hotarat sa faca ordine la Steaua, dupa haosul de anul trecut, cand echipa a terminat pe locul 6. Patronul din Ghencea a aflat abia la finalul sezonului de scandalurile care au macinat incet dar sigur echipa si acum este dispus sa spulbere totul in fata. Chiar si postul lui Valeriu Argaseala este in pericol, dupa ce Becali a aflat ca acesta i-a ascuns incidentele din vestiarul Stelei. Dinu Gheorghe este in continuare favoritul lui Becali, insa acesta continua sa refuze, anunta ProSport.

ISI DA AFARA SI RUDELE!
Nu doar Argaseala e in pericol la Steaua. Chiar si rudele patronului au intrat pe lista neagra a acestuia, primul dintre ei fiind team-managerul Marius Ianuli, cel de la care trebuia sa afle de scandalurile din vestiarul echipei.

SE TEME SA NU IL FURE!

Bineinteles, si problema banilor este de luat in considerare la Steaua. Gigi Becali l-a dat afara pe MM Stoica pentru ca l-a pacalit la bani, acum el isi suspecteaza angajatii de acelasi lucru. Faptul ca Independiente a cerut mai multi bani pe Pepe Moreno l-a enervat la culme pe Becali, care este sigur ca cineva incearca sa il "faca" la bani.

PROBLEME CU BERGODI?
Trecerea lui Bergodi in Ghencea nu mai pare atat de sigura. Italianul nu a semnat inca nimic cu Steaua si asteapta ca Becali sa se tina de promisiune - sa ii aduca 3-4 jucatori de valoare care sa il ajute sa ia titlul. Becali i-a replicat sec acestuia, spunandu-i ca Balan, Rada si Surdu sunt jucatori noi.
â–ºCum a pierdut Becali 100.000 de euro...pe avocati!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!