"Se vede foarte clar ce se intampla la FCSB!" Piturca "ii fura" cea mai mare victorie lui Teja: "A fost nevoie de interventia patronului, altfel nu castigau cu Craiova!"

"Se vede foarte clar ce se intampla la FCSB!" Piturca "ii fura" cea mai mare victorie lui Teja: "A fost nevoie de interventia patronului, altfel nu castigau cu Craiova!"

Gigi Becali a promis ca nu se baga peste Mihai Teja la alcatuirea echipei, insa patronul FCSB e crezut de putina lume. 

Gigi Becali a promis ca nu se va implica in alcatuirea echipei si ca-i va da libertate lui Mihai Teja sa ia deciziile pe care le considera el bune. 

Totusi, Victor Piturca este sigur ca patronul FCSB are interventii in acest sens. 

"La FCSB se vede clar ce se intampla. Patronul conduce echipa, face si echipa, face si schimbarile, iar jucatorii stiu aceste lucruri. Si nu mai reactioneaza asa cum trebuie pe teren si e normal acest lucru. Se baga 100%, nu se pune problema. Nu ati vazut ca nu au reusit sa castige la Calarasi? A fost nevoie de interventia lui, altfel nu castigau nici cu Craiova. 

Din 100 de antrenori, 98 accepta aceste lucruri. De ce? Pentru bani, pentru glorie, se gandesc ca vor face performanta, ca vor lua campionatul indiferent de conditiile care sunt, de patron. Eu cred ca asa a gandit si Dica. Pe Dica il cunosc bine, are personalitate. Dica nu ar fi acceptat tot ceea ce i s-a intamplat, dar accepta, ce sa faca? Sunt atatia someri. Normal ca accepta. Ce conteaza", a spus Piturca pentru Telekomsport. 

Inca de la numirea lui Mihai Teja in functia de antrenor al FCSB, Gigi Becali a anuntat ca ii va oferi libertate totala tehnicianului timp de sase luni. "Nu ma bag!", spunea atunci patronul FCSB. 

Totusi, dupa aceea, dupa egalul de la Calarasi, patronul FCSB i-a dat un prim ordin lui Teja, sa-l foloseasca pe Matei. 

"Ba, eu nu iti fac echipa, joaca cu cine vrei, fac ce vrei ca nu iti fac echipa ti-am zis ca nu ma bag. Singurul lucru cu care esti obligat e Matei in rest nu ma bag, fa ce vrei. Avem noi nevoie de atacanti?! o sa vedeti cu Matei in teren ce se intampla. 

Man - Tanase - Coman credeti ca ma dezic de tripleta asta? De ei niciodata, pana la moarte!", spunea atunci Gigi Becali la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul caută o soluție pentru a-i ţine pe cei infectaţi în izolare sau carantină. Cum profită bolnavii de decizia CCR
BRAT