Se sparge gasca! "Maftei, Constantin, Lazar si Herea pot pleca de la Rapid"

Autor: Sport.ro
Joi 15 Ianuarie 2009, 17:15
Se sparge gasca! "Maftei, Constantin, Lazar si Herea pot pleca de la Rapid"
Situatia tensionata de la Rapid face victime. Patru dintre oamenii de baza sunt gata sa plece. Este vorba de Vasile Maftei, Marius Constantin, Costin Lazar si Ovidiu Herea.

Coman a plecat de la Rapid liber de contract, dupa ce nu-si mai primise salariul de 60 de zile.
"Costin Lazar, Maftei, Marius Constantin, Herea cred ca ar putea sa plece, dar totul depinde de conducerea echipei. Ei trebuie sa-i ajute sa le fie mai bine. E aceeasi situatie ca a lui Radoi la Steaua", a spus Dani Coman la Telesport.

Coman a avut ghinion la Brasov. A picat vizita medicala din cauza unor probleme cu spatele si a fost trimis la recuperare la clinica de la Bologna.
"Voi avea multe de invatat de la Bogdan Stelea, pentru ca e unul dintre cei mai buni portari din istoria acestei tari. La sfarsitul lunii voi reveni pe teren. Imi doresc foarte mult sa revin si sa-mi ajut echipa. Am tot auzit niste declaratii referitoare la legatura mea de rudenie cu Razvan... Ce treaba are relatia antrenor-jucator cu cea dintre Dani, finul si Razvan, nasul? Asta nu inseamna ca voi fi favorizat pentru postul de titular in poarta. Relatia profesionala nu are nicio legatura cu cea de rudenie", a mai spus Coman.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 28 mai. SUA au depășit pragul de 100.000 de morți
BRAT