"N-are rost să mai vorbim!" Un fost jucător al Rapidului a dat verdictul în cazul giuleștenilor

Rapid Costin Lazar FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 17:55
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 19:54

Rapid se confruntă cu o criză profundă după ce a pierdut toate cele patru meciuri disputate până acum în play-off, punând în pericol participarea în cupele europene.

Costin Lazăr, fost mijlocaș al giuleștenilor, a oferit o analiză detaliată a cauzelor care au dus la colapsul Rapidului în play-off. El a subliniat lipsa de omogenitate a echipei ca fiind principalul factor.

"Anul acesta Rapidul a făcut mai multe transferuri costisitoare. Nu tot timpul e după cum îți faci planul. Și alte echipe au un lot destul de valoros de câțiva ani și abia acum au rezultate. Omogenitatea echipei e cea mai importantă, iar în acest moment Rapidul nu e o echipă omogenă", a spus Costin Lazăr, potrivit iAMSport.

Lazăr cere răbdare

Fostul jucător al Rapidului a recunoscut superioritatea FCSB-ului, considerând titlul deja decis.

"(n.r. Ar fi o rușine ca FCSB să ia titlul în meciul cu Rapid). N-are rost să mai vorbim. FCSB deja a luat titlul. Se vede clar că sunt o echipă bună și nu mai poate nimeni să-i ajungă. Totuși, dacă stăm să ne uităm în spate și ei au mulți ani în care au făcut investiții și n-au câștigat titlul", a mai spus Lazăr.

Deși dezamăgit de rezultatele din acest sezon, Lazăr a transmis un mesaj optimist pentru fanii Rapidului: "Sunt 9 ani! Rapidul a revenit deja de 3 ani în Liga 1 și se mișcă bine. Toți rapidștii ne-am dori titlul acum, dar e nevoie de răbdare."

Rapid are nevoie de victorie în meciul cu FCSB dacă vrea să păstreze șanse reale pentru clasarea pe locurile doi și trei.

Clasament play-off Superliga

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!