Se face rocada? Ce schimb de jucatori vrea sa propuna Becali pentru a-l aduce pe Budescu la FCSB

Se face rocada? Ce schimb de jucatori vrea sa propuna Becali pentru a-l aduce pe Budescu la FCSB

Gigi Becali il vrea neaparat pe Constantin Budescu in aceasta iarna. 

Becali l-a pierdut pe Budescu in aceasta vara, cand a ezitat sa ii faca o oferta, pentru ca nu stia daca rezilierea unilaterala a contractului cu Al Shabab ii putea aduce neplaceri. Acum, patronul FCSB s-a convins ca „Budi” ramane unul dintre cei mai valorosi jucatori din Liga 1, iar evolutii sale din acest sezon (13 meciuri, 6 goluri, 11 pase decisive) l-au convins sa faca un sacrificiu financiar. De asemenea, revenirea lui Mihai Stoica in conducerea FCSB, cu care fotbalistul are o relatie excelenta, ar putea face mai usoara revenire lui Budescu la echipa la care a mai jucat in sezonul 2017-2018 si de unde a plecat la Al Shabab pentru 2.5 milioane de euro. 

Desi patronul Ioan Niculae spune ca nu pleaca niciun jucator de la Astra pana nu se castiga campionatul, iar Budescu este evaluat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, printre variantele agreate de patronul FCSB s-ar afla un schimb de jucatori, pe de o parte Budescu, singur sau impreuna cu Valentin Gheorghe sa ajunga la FCSB, iar Astra sa aleaga cati jucatori doreste dintre Alexandru Stan, Diogo Salomao, Thierry Moutinho, Juvhel Tsoumou, Claudiu Belu, Gabriel Simion, Ovidiu Horsia, Adrian Sut si Robert Ion. In functie de cati jucatori ar vrea „astralii” s-ar adauga si o diferenta de bani. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT