Liga 1

Schimbul ANULUI pregatit de Juventus! E gata sa renunte la Dybala ca sa nu-l piarda pe Cristiano Ronaldo! Anunt de ULTIMA ORA

Cristiano Ronaldo a fost extrem de dezamagit dupa eliminarea din UEFA Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2019, 12:50
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2019, 12:54

Juventus Torino este gata sa renunte la Paulo Dybala si sa incerce sa-l aduca in locul acestuia pe Mohamed Salah de la Liverpool! Gazzetta dello Sport scrie ca cei de la Juventus sunt disperati sa-i faca pe plac lui Cristiano Ronaldo, dupa eliminarea din UEFA Champions League.

Italienii aduc aminte de informatia publicata de AS legata de o posibila cearta intre Mohamed Salah si Jurgen Klopp, informatie contrazisa insa de agentul jucatorului. Juve spera ca folosirea lui Dybala ca moneda de schimb sa fie suficienta pentru a-i convinge pe cei de la Liverpool.

Ramane Cristiano?

Italienii au anuntat dupa eliminarea lui Juventus in fata lui Ajax ca Ronaldo este extrem de dezamagit si a avut o discutie in contradictoriu cu Massimiliano Allegri dupa meci si se gandeste sa nu isi duca pana la final contractul cu Juve.

Ronaldo a semnat in vara trecuta un contract pana in 2022 cu Juventus, insa italienii scriu ca Ronaldo e gata sa plece dupa sezonul 2019/2020.

CITESTE SI

Modifică setările cookies