sepsi Dumitru Dragomir FC U Craiova Superliga

Scenariu horror anticipat la Sepsi - FC U Craiova: "Cel puțin 500 de cuțite, va fi măcel!"

Sepsi Sfântu Gheorghe - FC U Craiova se rejoacă joi, de la ora 21:00. Meciul va stabili ultima echipă calificată în play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 11:21
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 11:20

Meciul din etapa cu numărul 23 s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în prima repriză din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. Comisia de Disciplină a dictat inițial 3-0 la masa verde pentru Sepsi, însă Comisia de Recurs a revenit asupra deciziei și a hotărât ca meciul să se rejoace.

Dumitru Dragomir anticipează un scenariu horror la Sepsi - FC U Craiova: "Cel puțin 500 de cuțite, va fi măcel!"

FC U Craiova a rămas, totuși, cu interdicția de a avea suporteri la șase meciuri din deplasare, inclusiv la jocul cu Sepsi, de joi. Totuși, oficialii celor două cluburi au confirmat că se așteaptă ca fanii olteni să meargă la Sfântu Gheorghe și să se infiltreze printre fanii formației gazdă.

Dumitru Dragomir anticipează un scenariu horror la meciul de joi. Fostul președinte al LPF spune că va fi un "măcel" dacă forțele de ordine nu vor lua măsuri drastice la accesul spectatorilor pe stadion.

"Eu recomand celor de la Sepsi să facă un control foarte dur la porți pentru că vor face o colecție de cel puțin 500 de cuțite. Ascultați-mă! Și astăzi să verifice stadionul. Va fi măcel, n-are ce să facă. Dacă vin mulți și nu le dă separat, înconjurați de bodyguarzi și de poliție... dacă unul din mulțime are bilet acolo și strigă în Secuime, părerea mea e că atunci ies cuțitele după ce s-a întâmplat.

Nu numai oltenii sunt nervoși cu nervii. Și partea aia eu o cunosc. Ferească Dumnezeu să tulbure apele. E bine ca să împrumute poliție de la Brașov, de pe la Cluj, să se ia măsuri. Este o nenorocire dacă se întâmplă ceva acolo.

Când sunt peste 1.000 de turbulenți, e greu să îi ții dacă nu ai forțe puternice. Eu nu am zis că nu numai la stadion. Tu ce crezi, că îi mai lasă să scrie pe ziduri? Nu există să nu fie turbulență de nivel maxim. O să vedeți dacă eu anticipez sau nu. Eu le zic să ia măsuri, să cheme jandarmi și din alte județe, pentru că acolo nu e o joacă", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Fanii lui FC U Craiova merg la Sfântu Gheorghe

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, a spus, ieri, că se așteaptă ca suporterii echipei să facă deplasarea la Sfântu Gheorghe, chiar dacă sunt interziși. La fel s-a întâmplat la precedentul meci, cu FC Hermannstadt (0-1), de la Sibiu.

"Ce poți să le faci suporterilor care cumpără bilete? Noi n-am fost de vină pentru scandările de la Sepsi. Nu e problema noastră, e problema organizatorilor meciului. Sunt regulamente, sunt jandarmi. Nu poți să le interzici tuturor să vină la un meci.

S-a demonstrat la Sibiu, cu cât sunt măsuri mai restrictive împotriva suporterilor, cu atât vin mai mulți la meci. Dacă nu era acea interdicție, cred că veneau două-trei sute de suporteri. Dar așa au venit o mie. E vorba despre fructul interzis.

Cu siguranță vor fi suporteri ai noștri la Sfântu Gheorghe. Ce ai rezolvat cu interdicția aia? Nu asta e soluția, că am primit noi interdicție. Trebuie regândite toate regulamentele în privința suporterilor", a spus Marcel Pușcaș, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!