Scandalos! Un jucator din Liga I nu a fost dus la spital dupa accidentare pentru ca nu avea actele la el: "Nu e urgenta, nu moare"

Scandalos! Un jucator din Liga I nu a fost dus la spital dupa accidentare pentru ca nu avea actele la el: "Nu e urgenta, nu moare"

Luni 26 Noiembrie 2018, 14:03

Franco-algerianul Laidouni, de la FC Voluntari, a suferit o accidentare in minutul 15 al meciului cu Voluntari. Medicul de pe ambulanta a refuzat sa-l transporte la spital, pe motiv ca jucatorul nu avea actele la el.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aissa Laidouni s-a accidentat in minutul 15 al meciului Voluntari 1-2 Viitorul, fiind schimbat cu Gabriel Deac. Medicul Voluntariului a hotarat sa-l trimita pe Laidouni cu ambulanta la spital, dar doctorul de pe masina de interventie a refuzat.

ProSport scrie ca doctorul de pe ambulanta a motivat refuzul prin faptul ca jucatorul nu avea actele de identitate la el.

Un membru al staffului de la Voluntari a spus ca ii da buletinul sau, dar doctorul a replicat: "Nu, trebuie al jucatorului".

Ulterior, doctorul a venit cu o alta solutie, pentru ca "nu e urgenta, nu moare". Acesta a propus ca jucatorul sa fie dus la spital dupa meci, dupa ce i se vor inmana actele lui Laidouni.

Pana la urma, scrie ProSport, doctorul a spus: "In telefon nu are nicio poza dupa pasaport, dupa buletin?".

Aissa Laidouni are 21 de ani si a venit in Romania in vara acestui an, de la Angers. El a mai evoluat sub forma de imprumut la Les Herbiers si Chambly.


FOTO: Telekom SportFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT