"De ce il mai aducea pe Sumudica?" Dezvaluiri incredibile despre un fost patron din Liga 1: "Innebunea toata lumea! E mai rau decat Becali!"

Gigi Becali este recunoscut pentru ca participa activ la viata echipei.

Chiar patronul FCSB a declarat ca se mai implica la echipa atunci cand lucrurile nu merg asa cum si-ar dori. Totusi, exista un patron care il detroneaza pe Becali.

Adrian Porumboiu se implica la Vaslui mult mai mult decat o face acum Becali la FCSB a declarat Dacian Varga.

"Porumboiu facea tot la Vaslui. Venea la antrenamente si toata lumea statea drepti, de la magazioner la antrenor: "A venit 'safu'". Innebunea toata lumea.

Trebuia sa vada antrenamentul. Chiar daca era pe terminate, trebuia sa il prelungim, sa mai vada el ceva. Mai trageam 20 de minute la poarta. De ce nu isi lua trening sa vina sa antreneze, de ce il mai aducea pe Sumudica?! E incredibil, vorbeam totusi despre un club care se batea la campionat, care avea cele mai mari salarii din Liga 1. Gigi Becali e clasa 1 pe langa domnul Porumboiu. El facea echipa, schimbari, tot. Credeti-mă. Prime din gura, primiti atat, apoi nu mai primeam nimic", a declarat Dacian Varga pentru GazetaSporturilor.

Varga a jucat pentru Vaslui in 2012, pentru o scurta perioada, fiind imprumutat de la Kuban Krasnodar. A marcat 2 goluri in 15 meciuri pentru Vaslui.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT