SCANDAL URIAS la Gaz Metan! Inregistrarea din birourile de la Medias care a dus la DEMITEREA lui Dusan Uhrin! Dialog incredibil al antrenorului cu presedintele clubului

Gaz Metan Medias Dusan Uhrin Valentin Iordanescu Superliga SCANDAL URIAS la Gaz Metan! Inregistrarea din birourile de la Medias care a dus la DEMITEREA lui Dusan Uhrin! Dialog incredibil al antrenorului cu presedintele clubului
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 17:45
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 18:06

Gaz Metan Medias este in centrul celui mai recent scandal din fotbalul romanesc. 

Un dialog incendiar intre Dusan Uhrin Jr. si Valentin Iordanescu, presedintele lui Gaz Metan Medias a fost publicat in ProSport. In inregistrare, cei doi discuta despre transferul fotbalistului care a fost anuntat chiar astazi, Razvan Horj, iar presedintele ii transmite lui Uhrin, care nu a fost de acord cu fundasul central, ca decizia transferului nu ii apartine, ci este luata de cei din functii mai inalte. 

De asemenea, pe parcursul discutiei, Iordanescu lasa de inteles ca finantarea depinde de transferul lui Horj, iar dialogul capata o turnura neasteptata cand presedintele il anunta pe antrenor ca nu mai este dorit de persoanele care finanteaza si decid soarta clubului.

Uhrin mentioneaza pe inregistrare ca accepta sa plece doar daca ii sunt platite salariile pana la final. Dusan Uhrin mai are contract pe inca 9 luni cu Gaz Metan. 

Sursa citata anunta ca Iordanescu l-a acuzat pe Dusan Uhrin ca a trimis inregistrarea catre presa, motiv pentru care s-a luat decizia ca antrenorul ceh sa fie demis. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!