VIDEO EXCLUSIV "A adus bani de acasă". Detalii din interior despre situația dezastruoasă de la Mediaș. Ce a făcut Yuri înainte de a pleca la CFR 

Gaz Metan Mediaș riscă să nu încheie actuala ediție de campionat din cauza problemelor financiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 11:24
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 11:38

În cadrul unei intervenții video la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ilie Poenaru a vorbit despre situația de la Gaz Metan Mediaș, discutând atât despre problemele financiare, cât și despre transferul lui Yuri la CFR și felul în care s-a produs acesta. 

"Au fost situații au venit să spună că nu mai au bani. Au existat doi-trei jucători care au comunicat că au probleme acasă, iar Vali Iordănescu a adus bani de acasă. I-a ajutat cu cât și cum a putut el. Știu problemele jucătorilor, știu probleme lor.

Yuri a plecat la CFR pe fondul unor probleme pe care le avea acasă. Are o familie pe care o întreține. Nu mai putea, nu se mai putea controla din punct de vedere mental. Mi-a spus că a încercat să se concentreze pentru mine. 'Am vorbit cu vestiarul și am stabilit că vom lupta pentru tine și pentru acest oraș. Mental, sunt dărâmat. Nu mai pot duce.' Mi-a spus asta pentru că știa că este ofertat. De aceea am luat decizia să-l lăsăm să plece. Oferta nu a fost pe măsura valorii lui, dar ne-am gândit la jucător și la situația lui.", a declarat Ilie Poenaru, la PRO X

Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte, la nouă puncte distanță de locul 15, ocupat de Dinamo. S-a zvonit că, din cauza datoriilor, ardelenii ar putea pierde încă șase puncte în clasament.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!