UPDATE | Ce s-a intamplat de fapt la amicalul Gaz Metan - Charlton! Edi Iordanescu a scos echipa de pe teren dupa un scandal monstru! Antrenorul a explicat de ce

Autor: Sport.ro
Joi 04 Iulie 2019, 22:03

	UPDATE | Ce s-a intamplat de fapt la amicalul Gaz Metan - Charlton! Edi Iordanescu a scos echipa de pe teren dupa un scandal monstru! Antrenorul a explicat de ce

Gaz Metan a jucat un amical cu Charlton Athletic, echipa promovata din liga a treia in liga a doua engleza.

UPDATE Vineri, 11:00 | Edi Iordanescu a explicat ce s-a intamplat la amicalul Gaz Metan - Charlton.

"Imi doream sa inchidem aceasta perioada cu un amical puternic, o echipa nou promovata in Championship, cu jucatori cu multa calitate si experienta. Din pacate, evenimentele au luat o turnura neplacuta. In ciuda unui joc bun, pe care l-am dominat in linii mari, adversarul a marcat cu multa sansa la singura ocazie. Am reusit sa revenim in control si chiar daca scorul nu era favorabil, am fi bifat un test util. A fost un ritm sustinut, urma sa dam minute si altor jucatori.

Din pacate arbitrajul a iesit la rampa. Brigada a intrat in rol, a dictat un penalty la un fault doi metri in afara careului, care de altfel nici nu a fost. Si adversarii s-au simtit jenati, lucrurile au degenerat. Arbitrul a inceput apoi sa dea cartonase rosii in stanga si in dreapta numai de partea noastra. Ne-a eliminat doi jucatori, convenisem sa putem sa schimbam acesti jucatori, dar arbitrul nu a fost de acord. Se grabeau sa termine meciul mai repede, totul s-a oprit acolo", a spus Edi Iordanescu, potrivit Telekom.


Gaz Metan a avut programat un meci amical impotriva englezilor de la Charlton Athletic, dar partida nu s-a terminat pe teren. Edi Iordanescu si oficialii lui Gaz Metan i-au scos pe jucatori de pe teren!

Gaz Metan a iesit de pe teren din meciul cu Charlton


Gaz Metan Medias a iesit de pe teren in minutul 49 al meciului cu Charlton, dupa ce arbitrul a dictat un penalty pentru echipa engleza.

Potrivit relatarii de pe pagina de Twitter a celor de la Charlton, imediat dupa ce arbitrul a aratat punctul cu var, fotbalistii Mediasului s-au repezit la acesta. El a aratat doua cartonase rosii inainte ca cei de la Gaz Metan sa iasa de pe teren!

Scorul in acel moment era 1-0 pentru Charlton.

Rusia expulzează un diplomat român, ca răspuns la acţiunile autorităţilor de la Bucureşti
BRAT
Modifică setările cookies