Rasturnare de situatie! Romanul milionar care era disperat s-o ia pe Dinamo tocmai a fost numit sef la o echipa istorica a Londrei! Anunt de ultima ora

Rasturnare de situatie! Romanul milionar care era disperat s-o ia pe Dinamo tocmai a fost numit sef la o echipa istorica a Londrei! Anunt de ultima ora

Claudiu Florica a intrat in Consiliul de Administratie al unei echipe din Anglia, insa nu a renuntat la ideea de a o cumpara pe Dinamo. 

Omul de afaceri, impreuna cu inca un roman, Marian Mihail au preluat clubul Charlton Athletic din Championship, alaturi de arabul Saeed Bin Tahnoon AL Nahyan. Acestia au fost anuntati in comunicatul oficial postat de club pe site.

"Sunt incantat sa pot sa ii aduc alaturi de mine pe Claudiu si Marian in Consiliu, pentru ca Charlton sa mearga inainte. Au fost niste saptamani dificile pentru toti cei implicati in club, iar acesta este un pas pozitiv in directia corecta", a declarat Tahoon pentru site-ul oficial. 

 

Ramane interesat de Dinamo

 

Claudiu Florica a confirmat mutarea pentru Gazeta Sporturilor, insa a declarat si ca nu renunta la ideea de a o prelua pe Dinamo. 

"Da, vom fi trei directori, ceea ce in terminologia fotbalului englez echivaleaza cu administrator. Vom conduce colegial clubul pana cand vom angaja un CEO capabil. Eu il ahut pe Tahnoon pana definitivam povestea preluarii clubului Dinamo Bucuresti. Fiindca nu renuntam la Dinamo!", a declarat Claudiu Florica pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT