Scandal cu injuraturi si LOVITURI aruncate dupa derby: Hamroun a iesit sifonat dupa ce a mers la vestiarul rivalilor. Ce s-a intamplat

Steaua Dinamo Jugurtha Hamroun Liga I steliano filip Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016, 08:06
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2016, 08:16

Derbyul Dinamo - Steaua s-a incheiat 1-1 pe teren, dar jucatorii celor doua echipe n-au vrut sa ramana "chit". Dupa meci, stelistul Hamroun si dinamovistii Filip si Romario Kortzorg au avut o altercatie la vestiare.

Hamroun, care a fost eliminat pe parcursul partidei, la o faza la care a avut o altercatie cu Steliano Filip, trimis si el la cabine, a vrut sa-i ceara la finalul partidei explicatii adversarului sau.

Digisport noteaza ca magrebianul Stelei, extrem de nervos, ar fi incercat sa se razbune si sa intre in vestiarul lui Dinamo pentru a-l lua la bani marunti pe Steliano Filip.

Exact in acel moment, in zona se afla si Romario Kortzorg, jucatorul sosit de la ASA. Sursa citata scrie ca Romario l-a pus pe fuga pe stelist cu o serie de palme si lovituri, Hamroun retragandu-se repede in vestiarul echipei sale.

Pe teren, Dinamo - Steaua s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Hamroun, in minutul 10, si Eric Bicfalvi, pe final, au marcat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!