UTA Arad alexandru albu Rapid Superliga

GALERIE FOTO Savuros! Rapidistul care s-a plâns că suporterii „i-au umplut frigiderul” a primit unul nou de la fanii arădeni

Surporterii Aradului, protagoniștii unei glume savuroase după meciul cu Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 18:21
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 18:36

Alexandru Albu a părăsit-o pe UTA Arad, în această vară, și a semnat cu nou-promovata Rapid, lucru care i-a atras antipatia suporterilor arădeni.

Rapid a întâlnit în etapa a opta, pe UTA, la Arad. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2 și a fost unul extrem de disputat atât pe teren cât și în tribune, acolo unde suporterii s-au duelat în mesaje ofensatoare.

În timpul partidei, Alexandru Albu a fost principala țintă a suporterilor arădeni, care i-au adresat insulte în repetate rânduri. După fluierul final, fotbalistul a declarat că fanii „i-au umplut frigiderul”, însă nu s-a arătat deranjat de acest lucru.

La două săptămâni de la declarațiile fotbalistului, suporterii arădeni i-au cumpărat un frigider nou lui Albu. Motivele fiind evidente... probabil aceștia așteaptă cu nerăbdare returul din Giulești.

Rapid a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în campioanat și a coborât până pe locul șase în clasament. De partea cealaltă, UTA ocupă locul opt în clasament cu două egaluri și o înfrângere în ultimele trei partide.

Modifică setările cookies