Rapid Dragos Grigore rapid - voluntari Superliga

Rapidul a uitat să mai câștige! Primele explicații: ”Asta ne lipsește”

Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-1, și a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Dragoș Grigore, unul dintre liderii vestiarul giuleștean, a oferit primele explicații.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 08:41
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 08:42

Rapid nu s-a putut baza în această partidă pe căpitanul Cristi Săpunaru, dar nici pe Albu, Romario Moise sau Alami. ”N-am arătat niciunul bine astăzi”, recunoaște experimentatul fundaș al Rapidului.

”Din păcate este a doua înfrângere la rând. Sunt sentimente de tristeţe, e normal. Probabil că am fi arătat altfel cu toţi jucătorii. Era important ca cei care intră în locul celor absenţi să dea totul. Din păcate, n-am arătat niciunul bine astăzi. Ne lipseşte atitudinea din primele etape. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de a marca.

Nici ei n-au avut, exceptând acel gol din întâmplare. Mergem mai departe, trebuie să trecem peste, să ne revenim mental. Am fost împreună la început, când ne mergea bine, trebuie să fim cu atât mai mult acum. Putem să ne revenim.

Pierdem foarte multe dueluri, greşim pase simple. La acest nivel te costă. Intrăm într-o stare de crispare, nu ne mai iese jocul. Toate astea se leagă între ele şi de aceea am ajuns în acest punct.

E păcat ce se întâmplă şi cu antrenorul, nu sunt de acord să i se ia dreptul la muncă. Asta este viaţa. Eu intru cu gândul de a câştiga în fiecare meci, sunt sigur că şi colegii mei au acelaşi gând. Jucăm la Rapid, este presiune”, a spus Grigore, după meciul cu Voluntari.

În urma acestui rezultat, Rapid a coborât pe locul patru în Liga 1, cu 17 puncte. Voluntari a urcat pe trei, cu 18 puncte. Lider este CFR Cluj, cu 24 de puncte, dar cu un meci mai puțin.

Rapidul se va deplasa în următoarea etapă pe terenul lui Sepsi.

Modifică setările cookies